El Trencanous segons Disney

- Advertisement -

La nova pel·lícula de Disney, The Nutcracker and the Four Realms, s’inspira en el conte clàssic d’E.T.A. Hoffmann i està dirigida per Lasse Hallström (Hachiko: A Dog’s Story), arribarà als cinemes el proper 31 d’octubre. A la pel·lícula Clara (Mackenzie Foy), la protagonista de l’història, desitja tenir una clau única que obre una caixa la qual conté un regal de valor incalculable i que va pertànyer a la seva difunta mare. A través d’un fil daurat que l’hi ofereixen durant l’assistència a la festa anual del padrí Drosselmeyer (Morgan Freeman), arriba a la misteriosa clau i desapareix en un estrany i misteriós món paral·lel.

- Advertisement -

En aquest nou món és on la Clara troba un soldat anomenat Phillip (Jayden Fowora-Knight), un banda de ratolins i les regents que presideixen els tres Regnes: la Terra de les Volves de Neu, la Terra de les Flors i la Terra dels Dolços. La Clara i en Phillip desafiaràn el Quart Regne on viu la tirana Mare Ginger (Helen Mirren) per tal de recuperar la clau i, amb sort, restaurar l’harmonia en aquest món inestable. A més, la cinta també compte amb la participació  de Keira Knightley en el paper de la Fada Sugar Plum, i amb l’aparició especial de Misty Copeland.

- Advertisement -

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents