Prime Video, primera plataforma en doblar al català

- Advertisement -

Prime Video, és el primer servei de vídeo en demanda que ha decidit doblar un títol al català. Es tracta de la pel·lícula d’espies Agents 355, encapçalada per Diane Kruger, Penélope Cruz, Jessica Chastain i Lupita Nyong’o.

Agents_355_1

- Advertisement -

L’argument de la pel·lícula dirigida per Simon Kinberg, gira al voltant d’una arma ultrasecreta que cau en mans d’uns perillosos mercenaris, i l’agent especial de la CIA, Mason ‘Mace’ Brown (Jessica Chastain) ha d’unir forces amb l’agent alemanya Marie (Diane Kruger), l’exaliada de l’MI6 i especialista en informàtica Khadijah (Lupita Nyong’o), i l’experta psicòloga colombiana Graciela (Penélope Cruz), en una missió letal i vertiginosa per recuperar-la. Mentrestant, una misteriosa dona, Lin Mi Sheng (Fan Bingbing), segueix tots els seus passos. Juntes hauran de superar els conflictes personals i utilitzar els seus talents i experiència per salvar el món. Pel camí, es convertiran en camarades i amigues, formant un nou grup letal: 355. Nom que adopten de la primera dona espia a la Revolució Americana.

- Advertisement -

La nova llei de l’audiovisual, aprovada recentment al Congrés, no estableix cap quota de doblatge en català, ni obliga les plataformes a incorporar doblatges ja existents. Aquesta decisió de doblar i subtitular al català Agents 355 ha estat d’Amazon com a productora del film. El film, que ja està disponible a la plataforma, compta també amb subtítols en llengua catalana, i també ha estat doblat i subtitulat a l’euskera i al gallec. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents