Prepareu-vos, criatures, arriba Slender Man

- Advertisement -

L’usuari d’internet Victor Surge va fer furor a les xarxes l’any 2009. No obstant això ningú recorda el seu nom, però la seva creació ha traspassat fronteres per atemorir-nos a tots. El portal web Something Awful va ser testimoni del naixement de Slender Man, una figura representada per un home prim, extremadament alt, amb braços molt llargs, mans més grosses que les d’un humà i cara blanca però sense trets facials. Sol portar un vestit formal negre i de vegades es pot mostrar amb tentacles l’esquena. Les diverses llegendes formades al voltant del personatge expliquen que Slender Man assetja, segresta i traumatitza persones, especialment nens.

Ara fa prop més d’un any us parlàvem d’un documental d’HBO on se’ns presentava un cas real que involucrava l’Slender Man i on veiem dues nenes es quals van intentar assassinar-ne una tercera al·legant que era l’Slender Man qui els ho havia dit.

- Advertisement -

- Advertisement -

Ara, però, ha arribat el moment que l’Slender Man deixi l’imaginari col·lectiu d’internet i passi a la gran pantalla. Sylvain White pren la direcció d’aquest projecte per posar nom i veu al personatge més terrorífic d’Internet. Segons es diu, Slender Man és una llegenda urbana culpable de la desaparició de diferents joves i infants. Ara, però, en un poble dels Estats Units un grup de joves començaran a experimentar coses estranyes al seu voltant i les seves vides correran perill. Al més pur estil Pennywise, Slender Man s’uneix a l’orde de monstres que s’apoderaran dels malsons d’una població.

El guió va a càrrec de David Birke (Elle, 13 Sins), però el mateix Victor Surge també hi ha col·laborat, ja que se li atribueix la creació de l’espectre. A continuació podeu gaudir del segon tràiler de la ficció que s’estrenarà el 24 d’agost als Estats Units, que promet moltes emocions fortes i terrorífiques. Tot i així, la data d’estrena oficial a España serà el proper 19 d’octubre. Potser podrem gaudir abans d’ella en algun festival de cinema fantàstic:

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents