‘Powerless’: una nova sèrie d’humor ambientada en l’univers DC

- Advertisement -

Els films i les sèries amb superherois com a protagonistes estan a l’ordre del dia, només cal revisar la graella televisiva per veure que pràcticament cada dia de la setmana és possible seguir les peripècies d’un d’ells. Doncs bé, una nova ficció apareix per sumar-se a l’oferta ja existent i, estem parlant de la sèrie Powerless que s’està emetent per l’NBC des del 2 de febrer als Estats Units, però que aquí a Espanya encara no té data d’estrena.

Powerless

- Advertisement -

En aquesta ocasió es tracta d’una sitcom que està ambientada en l’univers de DC. La protagonista Emily Locke, interpretada per Vanessa Hudgens, treballa a les ordres de Van Wayne (Alan Tudyk), ni més ni menys que el cosí de Bruce Wayne, a l’empresa Wayne Secutiry. L’empresa s’encarreguen de crear invents per tal de protegir a la població de Charm City de l’amenaça dels dolents i de les destrosses que ocasionen els enfrontaments entre aquests i els superherois.

- Advertisement -

Si espereu veure a grans superherois en acció, aquí no els trobareu. Aquí, els protagonistes són els integrants de l’empresa que intenten salvar la companyia desenvolupant un dispositiu que els faci destacar per sobre dels seus competidors de LexCorp.

La gran pregunta és: apareixerà en algun moment Ben Affleck donant vida a Batman? Caldrà esperar per saber-ne la resposta. El capítol pilot presentat durant la Comic Con va tenir valoracions diverses, ara que ja ha aparegut el tràiler, jutgeu vosaltres mateixos.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents