‘Pose’ la sèrie del postureig dels 80

- Advertisement -

La cadena Fox ha aunciat recentment una de les seves noves apostes dins el terreny de la ficció i serà Pose, una sèrie musical que es basarà en el món de les competicions de ball durant els anys 80 a Nova York. A més, el focus principal estarà centrat en col·lectiu LGBTQ, un sector marginal de la societat, sobretot durant aquella època. El creador de la sèrie és Ryan Murphy (American Horror Story), juntament amb Brad Falchuk i Steven Canals. Segons la cadena, està previst que la nova ficció arribi a la petita pantalla al llarg d’aquest estiu.

- Advertisement -

Un dels punts forts de la nova aposta de FX i Murphy és que Pose serà la ficció televisiva amb més intèrprets transgènere amb papers regulars i també tindrà el major elenc LGBTQ en papers recurrents. Alguns dels noms més destacats son MJ Rodriguez, Dominique Jackson, Indya Moore, Hailie Sahar i Angelica Ross.

- Advertisement -

La primera temporada constarà de vuit episodis i tot i que encara no hi ha disponible cap tràiler si que es poden veure ja algunes imatges. La trama de Poseestarà situada durant l’any 1986 i se centrarà en una cultura de luxe a Nova York, on es desenvolupa una subcultura LGTB anomenada ball culture, la qual intenta fer-se un lloc en la societat.

A part de les actrius esmentades anteriorment, també formaran part de l’elenc alguns rostres comuns en les sèries de Murphy com Evan Peters i Kate Mara, les quals donaran vida a una parella que acaba d’arribar a la gran ciutat des de Nova Jersey atreta pel glamour de l’escena novayorquesa.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents