Nova aventura a Venècia pel Poirot de Kenneth Branagh

- Advertisement -

Han passat moltes coses des que l’any 2017 l’actor, director i guionista Kenneth Branagh tornés a la vida el detectiu Poirot. El popular personatge creat per Agatha Christie va ressuscitar de la mà del director irlandès al film Assassinat a l’Orient Express amb un notable èxit de públic i uns gens menyspreables 352 milions de dòlars recaptats arreu del món. Això volia dir llum verda al segon film: Mort al Nil, que s’havia d’estrenar als 2020, però la pandèmia va endarrerir-lo fins al 2022. Tant va tardar a arribar, que Branagh va guanyar entremig un Oscar al Millor Guió per la seva obra més personal: Belfast. Mort al Nil “només” va recaptar 137 milions de dòlars, però malgrat la patacada a la taquilla 20th Century Fox (ara en mans de Disney) ha tornat a confiar en el detectiu del poblat bigoti per una aventura més: A haunting in Venice basada en l’obra Hallowe’en Party.

Halloween, la nit dels morts

Ambientada a l’esgarrifosa Venècia posterior a la Segona Guerra Mundial a la nit de Halloween, A Haunting in Venice és un nou misteri per Hèrcules Poirot. Segons la sinopsi el detectiu ja jubilat viu en un exili autoimposat a la ciutat més glamurosa del món, i assisteix a contracor a una sessió d’espiritisme en un palazzo embruixat i en ruïnes. Quan un dels convidats és assassinat, el detectiu es veu embolicat en un sinistre món d’ombres i secrets.

- Advertisement -

- Advertisement -

Sobre el film Kenneth Branagh ha declarat que  “és un desenvolupament fantàstic del personatge d’Hèrcules Poirot, així com de la franquícia d’Agatha Christie. Aquesta pel·lícula està basada en una història de misteri complexa i poc coneguda ambientada a Halloween en una ciutat visualment enlluernadora. Per a nosaltres, com a realitzadors, és una oportunitat increïble i estem desitjant oferir una cosa realment esgarrifosa als nostres fidels espectadors que continuen acudint al cinema”.

El rodatge arrencarà el mes de novembre del 2022 amb vista a una estrena el 2023. Amb guió de Michael Green (Logan) es rodarà a Pinewood Studios, als afores de Londres, i a Venècia. El repartiment estarà encapçalat per Kenneth Branaghi l’acompantaran Kyle Allen (Rosalina), Camille Cottin (Call My Agent!), Jamie Dornan (Belfast), Tina Fey (Rockefeller Plaza (30 Rock)), Jude Hill (Belfast), Ali Khan (6 underground), Emma Laird (Major of Kingstown), Kelly Reilly (Yellowstone), Riccardo Scamarcio (L’ombra di Caravaggio) i Michelle Yeoh (Tigre i drac). 
- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents