Jennifer Garner: la castigadora a ‘Peppermint’

- Advertisement -

Les històries sobre venjança són tan antigues com l’anar a peu i, a la televisió i al cinema aquestes històries agraden molt. Tenim exemples com Taken, The Punisher, Law Abiding Citizen (Un ciudadano ejemplar) o Kill Bill, entre d’altres. La nova pel·lícula titulada Peppermint, que s’estrenarà el proper 9 de novembre, té dues coses en comú amb l’últim exemple que també explica una història de venjança i també està protagonitzada per una dona. En aquest cas, l’escollida per posar-se a la pell d’aquesta mare coratge ha estat Jennifer Garner, més habituada a treballar en pel·lícules romàntiques o drames que en thrillers d’acció.

Peppermint

- Advertisement -

Peppermint narra la història d’una dona que perd la seva filla i el seu marit durant un tiroteig dut a terme per un càrtel de la droga. Tot i les pressions i intents de suborn per part dels advocats dels responsables, el personatge de Garner decideix portar-los davant la justícia. Lamentablement, el sistema judicial està tan corromput que queden en llibertat. Davant aquest fet, Garner desapareixerà durant cinc anys, en els quals s’entrenarà per convertir-se en una temible assassina. Durant el cinquè aniversari de la mort de la seva família, tornarà a la seva ciutat per emprendre un camí de venjança i acabar amb tots els que van matar els seus éssers estimats.

- Advertisement -

Durant la CinemaCon, Jennifer Garner va explicar que si fins ara no havia volgut protagonitzar cap film d’aquest estil era perquè no havia trobat cap guió que li agradés. “Fer acció només per fer-ho, mai m’ha interessat però aquest guió és molt intel·ligent”, explicava l’actriu i afegia, “això és per venjar la mort de la teva filla, no hi ha una raó més gran per sortir, posar-se en forma i començar a matar gent”.

El film que arribarà les nostres pantalles durant el mes de novembre, està escrit per Chad St. John un expert en la matèria d’acció i violència, ja que ha firmat títols com London Has Fallen, igual que el director Pierre Morel que també ha tocat aquest gènere abans amb films com The Gunman.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents