Les pel·lícules Pixar estan totes connectades

- Advertisement -

La companyia d’animació Pixar, es va fundar l’any 1986, però no va ser fins al 1995 quan es va estrenar el primer llargmetratge, Toy Story. Posteriorment, van arribar altres com Monsters Inc., Finding Nemo, The Incredibles, Cars, Up, WALL·E o Ratatouille, entre d’altres, fins a completar les més de produccions estrenades des de llavors. Al llarg dels anys, molts seguidors de l’estudi, han anat reunint un seguit de referències que trobaven en films que els relacionaven amb altres, fins a esdevenir una gran teoria que afirma que tot el món Pixar està connectat entre sí i té lloc al mateix univers.

- Advertisement -

Gràcies a un vídeo publicat a les xarxes socials de la mateixa empresa, s’ha determinat que totes les sospites eren certes i així ho demostra el recull que han realitzat. A continuació teniu un recull de tots els easter eggs que vinculen els films, explicats seguint l’ordre del vídeo, per sí a algú se li escapa algun dels vincles:

- Advertisement -

Finding Dory (2016): Riley, la nena protagonista a Inside Out, es troba entre els nens que estan visitant l’aquari on hi ha la Dory.

Inside Out (2015): Un dels dinosaures, Shaman, que surt a The Good Dinosaur, és una estàtua amb la qual la família de la Riley es fa una fotografia.

The Good Dinosaur (2015): El protagonista Arlo, és un dels ninots que surt al terra d’una de les habitacions de Monsters University.

Monster University (2013): El monstre pelut, blau amb talps liles anomenat Sully, es troba gravat en un tros de fusta d’un moble a Brave.

Brave (2012): En una de les carreres que passen Cars, apareix en una pantalla el mateix paper tapís que retrata la família protagonista a Brave.

Cars (2006): El cotxe vermell protagonista, Llamp McQueen és una de les joguines que es troba tirada per terra a Toy Story 3.

Toy Story 3 (2010): L’ós malvat color lila rosat Lotso, és un dels peluixos d’una nena al film Up.

- Advertisement -

Up (2009): L’ombra del gos que parla, Doug, apareix a la paret perseguint al ratolí Remmy a Ratatouille.

Ratatouille (2007): La moto que condueix el malvat xef Skinner forma part de la ferralla que neteja el robot WALL·E.

Cars 2 (2011): En una de les façanes d’una plaça surt un anunci molt semblant al del restaurant Gusteau’s, on té lloc la trama de Ratatouille. A més, Doc Hudson, un dels cotxes de Cars, surt aparcat al fons en una escena a The Incredibles.

The Incredibles (2004): El pare de la família Increïble és el protagonista d’un còmic que llegeix un nen, mentre espera a la consulta del dentista de Finding Nemo, és a dir, a l’adreça que van cercant els protagonistes al llarg de tot el film i que recorda la Dory: P. Sherman, carrer Wallaby 42, Sidney.

Finding Nemo (2003): Boo, l’adorable nena de Monsters Inc. Ofereix a Sully una joguina en forma del peix Nemo. A més, altre de les seves joguines és la cowgirl Jessie de Toy Story 2. També es pot veure la clàssica pilota de Toy Story als braços d’en Sully.

Toy Story 2 (1999): Mentre Buzz Lightyear, la joguina en forma de robot, busca el cowboy Woody a la botiga de joguines d’Al, passa al costat d’un ninot d’en Flik, la formiga protagonista d’A Bugs Life.

A Bugs Life (1998): Juntament  a un remolc que hi ha a prop de la colònia d’insectes, també hi ha el camió de Pizza Planet, de la franquícia de Toy Story, tot i que aquest cotxe ha aparegut a totes les pel·lícules de la companyia d’una manera o altre.

Altres sorpreses i homenatges

Però encara es pot anar més enllà, ja que una de les sorpreses va ser l’aparició d’un Totoro (personatge principal i logotip de Ghibli) a Toy Story 3, un personatge que no té res a veure amb Disney, sinó amb una altra companyia puntera com és l’estudi Ghibli d’animació oriental.  El motiu de la seva aparició, no és altre que per la gran admiració que presenta John Lasseter, un dels principals directors de Pixar, que fins i tot va rebre un obsequi en forma de Catbus (NekoBasu, com s’anomena al Japó) de les mans del mateix Hayao Miyazaki.

Per si algú vol filar més prim hi ha altres misteris envers el famós número A113, ja que misteriosament apareix a les pel·lícules, i es tracta del número d’un saló de California Institut of the Arts, que va ser utilitzat pels estudiants d’animació de personatges, un detall que és tant important per a ells que fins i tot ha aparegut a capítols de The Simpsons, dirigits per Brad Bird (cineasta de diversos films Pixar com Ratatouille o The Incredibles).

Ara bé, aquestes no són les úniques referències que existeixen, ja que de les produccions Disney també en circulen teories dels fans que la companyia no ha confirmat però podrien ser ben certes.

- Advertisement -
Ylenia Cañadas
Ylenia Cañadashttp://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

spot_img

Articles més recents