TV3 es passa a les websèries amb ‘Patates rosses’

- Advertisement -

En plen era d’internet i amb el consum de les plataformes creixent any rere any és normal que les televisions públiques també apostin per Intenet com a finestra. És per això que ha començat el rodatge de la nova web sèrie de Tv3, Patates rosses. El rodatge té lloc al teatre-auditori de Navarcles i finalitzarà el 10 de maig.  La sèrie esta creada, escrita i dirigida per David Villarreal i Joan Saranova. El projecte va rebre la beca Comunica, convocada per la CCMA, per al foment de la creació i innovació audiovisual, en el projecte també hi col·labora la UAB. Patates rosses serà la primera producció que es gravarà íntegrament amb telèfon  mòbil.

La sèrie està plantejada com un fals documental i  tindrà 8 episodis amb una durada aproximada de 6 a 10 minuts que s’emetran a través d’internet, al web de TV3 a la carta i als canals que es crearan a les xarxes socials (Instagram i Twitter) i a YouTube. El projecte comptarà amb la col·laboració de Bruno Oro, Manel Piñero (L’Homo APM), el guionista Manel Lucas i el youtuber Pol Gise.

- Advertisement -

- Advertisement -

L’argument de la sèrie seguirà, l’Èric, el productor d’una pel·lícula eròtica que vol rodar amb la Marta, la seva ex, i actriu a la pel·li. L’Èric farà l’impossible per causar una bona impressió fent una feina que no ha fet mai, lluitarà contra les exentricitats d’una bona colla de personatges com un director alternatiu, brillant però intractable; un actor famós vingut a menys i una gallina que parla, que donarà un toc surrealista una història que ja és força esbojarrada.

- Advertisement -
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents