8 parelles inseparables de Hollywood

- Advertisement -

L’amor pot durar molts anys… Estem acostumats que a Hollywood les relacions durin poc, però hi ha parelles de Hollywood inseparables. A prova de bales. Vaja, que porten ja molts anys junts. La primera ja la teniu a la foto de portada… Els Smith han sobreviscut fins i tot a mastegots en plena cerimònia dels Oscars. Ara bé, Analitzem uns quants casos.

Tom Hanks i Rita Wilson

parelles inseparables

- Advertisement -

Més de 30 anys de matrimoni i continuen considerant-los com una de les parelles més felices de Hollywood. Tot i que, com la majora de parelles, han tingut els seus alts i baixos, ambdós han aconseguit mantenir el seu matrimoni fins avui dia. Al llarg de tots aquests anys, han viscut grans alegries com els naixements dels seus dos fills, Chester i Turman; però també els ha tocat enfrontar-se a moments delicats, com l’any 2015 quan a Wilson li van diagnosticar un càncer de mama. Afortunadament, el va superar i la parella continua vivint feliç i junta.

Michael Douglas i Catherine Zeta Jones

- Advertisement -

parelles inseparables

L’any 2000 passava per l’altar aquesta parella, que tot i tenir una diferència de 25 anys, van apostar per la seva relació. El temps els ha donat la raó, estan fets l’un per l’altre, tot i que el camí no ha estat fàcil. En els últims anys la parella ha hagut de superar diversos obstacles com el càncer de coll d’ell o la bipolaritat d’ella. En algun moment, fins i tot van decidir donar-se un descans, però sempre han acabat tornant l’un al costat de l’altre.

Kirk Douglas i Anne Buydens

parelles inseparables

Suposo que tenir un referent de relació duradora té els seus efectes. Kirk Douglas (en pau descansi) i Anne Buydens van estar casats més de 60 anys i segons explicava ell en una entrevista per la revista Closer, “vaig tenir la gran sort de trobar la meva ànima bessona i crec que el nostre matrimoni és meravellós”. En més d’una ocasió l’actor havia acceptat públicament ser un faldiller i, per això, el seu primer matrimoni amb l’actriu Diana Webster no va funcionar i es va acabar després de set anys. Amb Anne Buydens, van tenir dos fills més Eric i Peter, els germanastres de Michael Douglas.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness

parelles inseparables

Ell és possiblement un dels actors més cotitzats del moment, però la fama mai li ha fet perdre el cap i, des de fa 25 anys, està casat amb l’actriu, directora i productora Deborra-Lee Furness. A través de les xarxes socials, la parella deixa veure que tot i que els anys passen ells continuen enamorats com el primer dia i que encara gaudeixen de la seva vida junts, al costat dels seus dos fills adoptats.

Goldie Hawn i Kurt Russell

parelles inseparables

Després de coincidir en diversos rodatges, la parella va començar la seva relació l’any 1983. Es tracta d’una de les parelles més respectades de Hollywood, que, a part de compartir 38 anys de matrimoni i professió, també tenen un fill en comú, Wyatt Russell. Fa poc ambdós van rebre un dels distintius més destacats dins la indústria cinematogràfica, una estrella en el passeig de la fama. En aquell moment l’actor va dir, “a tu, Goldie, et dec la meva meravellosa vida”.

Denzel Washington i Pauletta Pearson

- Advertisement -

parelles inseparables

Ningú ha dit que això del matrimoni sigui fàcil i Denzel Washington i Pauletta Pearson ho saben molt bé. Tot i els rumors d’infidelitat i separació, la parella continua junta des de fa ja més de 30 anys i són conscients que cap matrimoni és perfecte, però que es tracta d’un treball dur amb el qual s’ha d’estar cent per cent compromès. Els seus quatre fills han seguit els seus passos i tots es dediquen al món del cinema, davant i darrere les càmeres.

Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick

parelles inseparables

He decidit deixar aquesta parella per l’última, ja que es tracta d’un cas una mica especial. Segons l’actriu la clau de l’èxit del seu matrimoni amb Broderick és estar separats. “Sé que pot semblar una bogeria, però tenim vides que ens permeten estar lluny i tornar a trobar-nos sense que comporti cap problema”. Sembla que aquesta fórmula els funciona, ja que ja tenen a l’esquena dues dècades de matrimoni i tres fills.

- Advertisement -
Aida Montoya
Filòloga clàssica de formació i mil i una coses de professió. Dirigeix el portal web lescriba.cat, on parla de literatura, cinema i sèries. Llegeix tant com pot però menys del que li agradaria, i com a bona "millennial", comparteix aquesta afició a Instagram (@aida_montoya_).

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents