Paco Arango presenta un emotiu film 100% benèfic

- Advertisement -

El cineasta Paco Arango va debutar al 2011 amb el film Maktub, que parlava de les relacions familiars, la malaltia i la força de voluntat així com la crisi que agreuja, però tot com si fos un conte de Nadal divertit. Per la seva opera prima va rebre 5 nominacions als Goya. El director ara estrena el seu segon llargmetratge subvencionat 100% per ell mateix amb el qual pretén destinar tot el que recapti als nens amb càncer i enviar a aquests infants malalts a campaments específics (SeriousFun Children’s Network, fundat per l’actor i director desaparegut Paul Newman). Una feina que neix amb la intenció de continuar ajudant, ja que ell és el president de la Fundació Aladina, però si el primer cap de setmana no hi ha afluència d’espectadors, es retirarà i no hi haurà ingressos per als nens.

- Advertisement -

La pel·lícula porta el títol Lo que de verdad importa, està protagonitzada per Oliver Jackson-Cohen (The Raven o Faster), Camilla Luddington (sèries Grey’s Anatomy o Californication), Jonathan Pryce (sèrie Taboo o The Salvation) o Jorge García (Maktub o La mirada invisible), entre d’altres. S’estrenarà el proper 17 de febrer, i la seva història no deixarà indiferent a ningú, ja que mostra un relat divertit, entranyable, dramàtic i amb un realisme màgic que robarà el cor a l’espectador.

- Advertisement -

Narra la història d’Alec, un enginyer mecànic anglès que és incapaç de posar ordre a la seva vida. Quan la seva botiga de reparació d’aparells electrònics és a punt de tancar les portes, un familiar el qual no coneixia s’ofereix per solucionar els seus problemes a canvi que es traslladi un any a Nova Escòcia, al Canadà, lloc d’origen dels seus avantpassats. Allà descobrirà que al seu voltant comencen a succeir fets incomprensibles. Un bon film per gaudir i col·laborar en un projecte sense ànim de lucre del qual podeu veure’n a continuació el tràiler:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents