El film català ‘Dos’ arriba a Netflix

- Advertisement -

Gir de 180 graus a la carrera de la directora catalana Mar Targarona. Després de fer un viatge al passat (i la història) amb El fotógrafo de Mauthausen la realitzadora s’endinsa al cinema fantàstic amb Dos una cinta tan estranya com intrigant si tenim en compte el punt de partida. Els protagonistes Pablo Derqui i Marina Gatell es desperten despullats després del que sembla una nit de sexe però… No només no saben per què estan junts en un llit sense roba sinó que estan enganxats pel ventre d’una manera incòmode i dolorosa. Al tràiler podeu veure com el desconcert de la parella protagonista s’encomana a l’espectador.

De Màlaga als cinemes

- Advertisement -

Aquest macabre guió és obra de les ments de Cuca Canals, Mike Hostench i Christian Molina i aquest projecte, que feia anys que estava al calaix, finalment veu la llum gràcies a l’adquisició de drets d’emissió per part de Netflix. La tercera pel·lícula de la cineasta barcelonina és una producció de Rodar y Rodar que es va rodar íntegrament en un plató a Navarra durant tres setmanes en plena pandèmia de coronavirus. L’equip reduït va estar aïllat durant el temps de gravació per evitar riscs. La cinta es va estrenar als cinemes al juliol i està disponible a Netflix des del 10 de desembre.

- Advertisement -

El terror de l’holocaust passa ara a ser una angoixa enganxosa en aquesta peculiar proposta que segur que sorprèn l’espectador. Targarona té una dilatada experiència com a productora de cinema i sèries (El orfanato, 2007, Los ojos de Julia, 2007, Elisa y Marcela, 2019) malgrat que va començar la seva carrera com a actriu en cintes com Antaviana (1983) o Una ombra en el jardí (1989).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents