‘Overlord’: el zombis arriben a la II Guerra Mundial

- Advertisement -

Aquest 9 de novembre s’estrena la nova pel·lícula produïda per la companyia Bad Robot titulada Overlord. La productora de J.J. Abrams responsable de títols com les últimes entregues d’Star Wars i Star Trek, presentarà aquest projecte infestat de zombis i soldats alterats genèticament. Tot i que en un principi s’havia especulat sobre la possibilitat que formés part de la saga Cloverfield, Abrams ho va desmentir. “Overlord és una bogeria. És una pel·lícula de ciència-ficció d’acció boja que tindrà lloc durant la Segona Guerra Mundial, però no és una pel·lícula de Cloverfield”. Recentment s’ha presentat el primer tràiler i la cosa promet emocions fortes…

- Advertisement -

El film presentarà a un grup de soldats nord-americans que són enviats a França, en aquell moment ocupada pels nazis. La vigília del Dia-D, els envien a completar una missió essencial per la victòria de la guerra. Sobre el terreny descobriran un laboratori nazi, en el qual s’hi duen a terme grotescs i descabellats experiments. La formació bàsica que han rebut, no els ha preparat pel que hauran d’afrontar.

- Advertisement -

Hauran d’enfrontar-se amb una tropa de soldats manipulats genèticament i amb forces sobrenaturals. Julius Avery és l’encarregat de dirigir el film, que compta amb un guió escrit per Billy Ray (The hunger games) i Mark L. Smiht (The Revenant). Pel que fa al repartiment, l’encapçalen Wyatt Russell, John Magaro, Bokeem Woodbine i Iain De Caestecker, entre altres.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents