‘Ovella’: una història de vida salvatge

- Advertisement -

Va estar seleccionada pel Festival de Cinema d’autor de Barcelona i aquest estiu és una de les pel·lícules catalanes que competeixen a l’Atlàntida Film Fest de Filmin i el Sant Cugat Fantàstic Parlem d’Ovella, un llargmetratge d’ESCAC Films que han realitzat els alumnes de la XXII promoció de l’escola de cinema situada a Terrassa.

- Advertisement -

Ove (Nao Albet) és un jove a qui un pastor (Pep Cruz) que ha estat criat tota la seva vida com una ovella. Ove passa els dies menjant, dormint, pastant i passejant amb LL, l’única ovella que l’accepta com un fos un més. Quan s’emporten part del ramat, Ove comença a preguntar-se què hi ha més enllà dels límits de la granja, l’únic món que ell coneix. La cinta és un repte interpretatiu per Nao Albert que porta tot el pes del la història sense poder gaire més cosa que belar.

- Advertisement -

Ovella és “una història anguniosa, íntima i de descobriment d’un mateix”, en paraules dels directors del film que han realitzat aquesta pel·lícula com a treball col·laboratiu de fi de grau. El llargmetratge és de Júlia Marcos Lázaro, Pau Vidal Bosch, Daria Molteni, Sergi Rubio González i Marc Puig Biel; i el repartiment el completen Maria Pau Pigem i Marc García. 

- Advertisement -
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents