‘Ovella’: una història de vida salvatge

- Advertisement -
- Advertisement -

S’estrena Ovella, un llargmetratge d’ESCAC Films.

Ove (Nao Albert) és un jove a qui un pastor (Pep Cruz) que ha estat criat tota la seva vida com una ovella. Ove passa els dies menjant, dormint, pastant i passejant amb LL, l’única ovella que l’accepta. Quan s’emporten part del ramat, Ove comença a preguntar-se què hi ha més enllà dels límits de la granja, l’únic món que ell coneix.

Una història “anguniosa, íntima i de descobriment d’un mateix”, en paraules dels directors, que és el treball col·laboratiu de fi de grau de la XXII promoció de l’ESCAC. El llargmetratge és de Júlia Marcos Lázaro, Pau Vidal Bosch, Daria Molteni, Sergi Rubio González i Marc Puig Biel; i el repartiment el completen Maria Pau Pigem i Marc García.

Participarà en el D’A Film Festival, del 29 d’abril al 9 de maig, en el marc de la secció ‘Un impuls col·lectiu’.

El projecte previ d’ESCAC Films va ser La filla d’algú, que va guanyar la Bisnaga de Plata a Màlaga per l’actriu Aina Clotet.

- Advertisement -
Maria Garau
Maria Garau
Estudiant de Comunicació Audiovisual i apassionada de les ficcions de qualsevol classe, les gaudeix per igual al sofà de casa amb amigues o a les sales de cinema. Li interessa profundament el cinema i les sèries en totes les seves formes, però res igualarà mai 'Shrek 2', diu.

Articles relacionats

1 COMMENT

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents