Oscar Isaac protagonitza ‘Moon Knight’, la nova sèrie de Marvel

- Advertisement -

Marvel Studios segueix en ratxa, ja que ja ha estrenat a Disney+ les sèries WandaVision, The Falcon and the Winter Soldies, Loki, Hawkeye i What if…? i ara és el torn de Moon Knight (Caballero Luna), un còmic que va ser creat al 1975 per Doug Moench i Don Perlin i que se centra en un dels personatges més surrealistes i estrany de la factoria Marvel, ja que tracta sobre el desordre de personalitat i dista molt de les seves històries més centrades en la diversió. El 2019 es va anunciar que Marvel en unió amb Disney realitzarien una sèrie sobre Marc Spector, un dels personatges potser més desconeguts. L’actor encarregat de ficar-se sota la seva pell no és altre que Oscar Isaac (Dune, Star Wars o The Card Counter).

- Advertisement -

Donada la seva poca popularitat, en general, la sèrie haurà d’explicar els orígens del personatge. Segons els còmics, Marc Spector és fill d’un rabí que va escapar dels nazis. De ben petit va descobrir que un amic de la família era en secret un assassí en sèrie dels jueus. Aquest fet traumàtic fa que Marc pateixi un trastorn de personalitat múltiple i desenvolupi altres dues personalitats: Steven Grant i Jake Lockley.

- Advertisement -

A la primera sinopsi oficial es va revelar que serà una sèrie d’acció i aventures que presenta a un vigilant de seguretat complex, ja que pateix un trastorn d’identitat dissociatiu. Les múltiples personalitats que viuen al seu interior es veuen envoltades en una guerra mortal amb els déus dins el context de l’Egipte antic i modern.

Jeremy Slater, creador de la sèrie The Umbrella Academy, és l’encarregat de produir la ficció que comptarà entre els seus directors amb Mohamed Diab, Justin Benson, Aaron Moorhead o George Clooney. A més d’en Oscar Isaac l’elenc està conformat per Ethan Hawke (GATTACA o In the Valley of Violence), el qual interpretarà a un malvat inspirat en el líder de la secta David Koresh. També comptarà amb May Calamawy (sèries Ramy o The Long Road Home), Gaspard Ulliel (Un peuple et son Roi o Les confins du Monde), F. Murray Abraham (Robin Hood o sèrie Homeland) o Lucy Thackeray (sèrie Hatton Garden), entre d’altres.

L’estrena és el 30 de març a la plataforma Disney+, on s’estrenen els primers episodis i la resta s’aniran afegint de manera setmanal, com ha estat fet fins ara amb la resta de produccions.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents