Oriol Paulo adapta al cinema ‘Los renglones torcidos de Dios’

- Advertisement -

El director Oriol Paulo (El cuerpo, Contratiempo) presenta el seu últim film, Los renglones torcidos de Dios, adaptació de la novel·la homònima de Torcuato Luca de Tena, que arriba a Netflix el 9 de desembre, dos mesos després de la seva estrena als cinemes, on ha obtinguts bons resultats a la taquilla.

Los renglones torcidos de Dios explica la història d’Alice, una investigadora privada que ingressa en un hospital psiquiàtric simulant una paranoia per recollir proves del cas en què treballa: la mort d’un intern en circumstàncies poc clares. Tot i així, la realitat a la qual s’enfrontarà mentre està tancada superarà les seves expectatives i posarà en dubte el seu propi seny. El curs que prendran els esdeveniments la farà passar de detectiu a sospitosa en un joc de pistes, en què res és el que sembla. 

- Advertisement -

La pel·lícula està protagonitzada per Bárbara Lennie en el paper de l’enigmàtica Alice Coulden, i per Eduard Fernández com a director del sanatori. Els acompanyen altres cares conegudes com Loreto Mauleón (El secreto de Puente Viejo, Patria), Javier Beltrán (Las leyes de la frontera, Modelo 77), Pablo Derqui (Ventdelplà, Los ojos de Julia), Fede Aguado i Adelfa Calvo (En los márgenes, El secreto de Puente Viejo), David Selvas (Amic/Amat, Contratiempo), entre altres.

- Advertisement -

El guió el signa el mateix director, Oriol Paulo, conjuntament amb Guillem Clua, amb qui també va coescriure la minisèrie El inocente de Netflix.

Localitzacions catalanes

El film es va rodar l’estiu de 2021 a diverses localitzacions de Barcelona i Tarragona. Per aconseguir l’interior d’un sanatori dels anys 70, es van construir 3.800 metres quadrats de decorat dins de l’antiga Fàbrica de Mercedes de Barcelona que van suposar més de 8.600 hores de construcció.

Produeixen Nostromo Pictures, Atresmedia Cine i Filmayer i compta amb participació de TV3. La distribució és a càrrec de Warner Bros Pictures España.

 

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents