Oliver Stone NO dirigirà una versió americana d”El rei borni’

- Advertisement -

Era una història que podria haver estat certa però si te l’has cregut és que ets un…


INNOCENT!!!

- Advertisement -

Des d’El cinèfil agraïm la complicitat del director Marc Crehuet i de l’equip de la pel·lícula El rei borni que continuen confiant en la comèdia fins i tot mesos després de l’estrena del film. A continuació us deixem la notícia tal com s’ha publicat des de les 00.00 de la nit del dia dels innocents.

Oliver Stone dirigirà una versió americana d”El rei borni’

- Advertisement -

El cinema català viatja a Hollywood una vegada més. En aquesta ocasió, però, en forma d’adaptació d’una de les pel·lícules catalanes de més èxit de l’any 2016: El rei borni. Segons ha pogut saber El cinèfil, el director i productor nord-americà Oliver Stone ja està treballant en una adaptació del film de Marc Crehuet que si tot va com ha d’anar arribarà als cinemes de tot el món a principis del 2018.

El que més ha atret Stone ha estat el paral·lelisme que es pot fer de la trama amb la situació actual als Estats Units on els excessos policials han estat motiu de controvèrsia sobretot amb la comunitat negra. És per això que en la versió americana el policia serà un ajudant de Sherif de l’estat de Texas i el borni serà un jove afroamericà compromès amb els drets socials de les minories i la discriminació racial. De moment no han transcendit més detalls de l’argument però és més que provable que Oliver Stone carregui la pel·lícula de crítica social com estem acostumats a veure en el seu cinema.

Segons explica el mateix Marc Crehuet el film mantindrà el nom i es dirà The one-eyed king. “Es una notícia fantàstica i un reconeixement més a la pel·lícula i a l’equip que l’ha fet possible”. Crehuet també ha confirmat que els quatre protagonistes del film català apareixeran a la versió d’Oliver Stone. “No es pot dir res encara sobre els seus papers però no tindran un rol principal sinó que serà més aviat un cameo”. Així doncs Miki Esparbé, Alain Hernández, Ruth Llopis i Betsy Túrnez faran una petita incursió a Hollywood gràcies als seus papers en aquesta història que ha passat dels teatres de Barcelona al cine, ara, per partida doble.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents