‘Lost Ollie’, noves aventures de joguines, en català

- Advertisement -

El 24 d’agost Netflix estrena una nova producció adreçada als petits de casa amb doblatge en llengua catalana: Lost Ollie, una minisèrie de quatre capítols que barreja imatge real i animació, amb joguines i nens com a protagonistes. Basada en el llibre infantil L’odissea de l’Ollie (2016), de l’escriptor i il·lustrador William Joyce, la minisèrie original de Netflix retrata les peripècies d’un tendre conill de peluix quan és separat del seu amo i els perills als que ha de fer front a la tornada a casa per reunir-se amb ell.

- Advertisement -

Jonathan Groff (Hamilton) posa la veu de l’Ollie a la versió original, que també compta amb les veus de Mary J. Blige (Mudbound) i Tim Blake Nelson (O Brother!). El repartiment d’imatge real està encapçalat per Gina Rodriguez (Jane the Virgin), Jake Johnson (Safety Not Guaranteed) i el petit Kesler Talbot. L’adaptació televisiva ha estat desenvolupada i escrita per Shannon Tindle (Kubo and the Two Strings) amb la direcció de Peter Ramsey (Spider-Man: Into the Spider-Verse).

- Advertisement -

El projecte de Lost Ollie va estar en desenvolupament al llarg de quatre anys i va ser anunciat per primera vegada l’octubre del 2020 sota la necessitat d’explicar la història que tot nen ha viscut alguna vegada: la pèrdua de la seva joguina més important. La minisèrie permet gaudir de la perspectiva d’aquest company de la infància que no es rendeix fins a trobar-se amb el seu millor amic humà.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents