Nova sèrie del creador dels Simpsons

- Advertisement -

El dibuixant Matt Groening, pare d’una de les sèries de més èxit i que porten més temps en emissió, com és el cas dels Simpsons, té un nou projecte entre mans seguint el mateix estil practicat en aquesta ficció i en la seva predecessora, Futurama també aclamada pels fans i la crítica.

La producció que realitzarà Netflix té prevista l’estrena al 2018 i portarà com a títol Disenchantment (Desencant). Aquesta nova sèrie d’animació per a adults, portarà als espectadors al destruït regne medieval de Dreamland per seguir els desgràcies de la princesa Bean, el seu follet Elf i el seu dimoni personal Luci. El mateix Groening va explicar en un comunicat que “tractarà sobre la vida, l’amor i el sexe, i sobre com continuar rient en un món ple de patiment i idiotes, tot i el que digui la gent gran, els mags i els imbècils”.

- Advertisement -

- Advertisement -

La cadena en streaming sap que l’animació té un gran filó entre els que ja no són tant nens, tal com ha demostrat amb produccions pròpies com F is for Family o BoJack Horseman o adquirint els drets d’altres com Rick & Morty o Archer. Per seguir captivant a aquest públic han contractat a la joia de la corona, Matt Groening, un home que va canviar les coses i la visió del món de l’animació gràcies a la popular família groga (que porten 27 temporades en pantalla) i a les aventures del noi una mica despistat que viatja al futur.

L’acord entre ambdues parts ha donat llum verda a la producció de 20 capítols que es veuran dividits en dues temporades, arribant els 10 primers el proper any.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents