Nova història sobre Winnie the Pooh amb Ewan McGregor

- Advertisement -

Fa poc es va poder veure al cinema el film Goodbye Christopher Robin, la història de la creació del personatge Winnie the Pooh i les conseqüències que va comportar la gran acollida del llibre per la família i sobretot pel fill que va inspirar aquests relats. Aquest any, de la mà de Dinsey arribarà una nova proposta que s’endinsa de nou en l’univers d’aquest particular os de peluix. Christopher Robin serà una pel·lícula d’acció real, que estarà protagonitzada per Ewan McGregor, en el paper de Christoper Robin. El film arribarà als nostres cines el 28 de setembre.

Christopher robin

- Advertisement -

La cinta se suma a altres projectes d’acció real que la franquícia de Mickey Mouse té pendents d’estrena com El rei lleó, Dumbo o El retorn de Mary Poppins, entre d’altres. A McGregor el vam poder veure a l’adaptació de La Bella i la Bèstia, donant vida a Lumière.

- Advertisement -

En aquest cas, l’actor es ficarà a la pell de la versió adulta de Chirstoper Robin. Pare de família i treballador que no està passant pel seu millor moment. Davant aquesta situació, el seu vell amic d’aventures reapareixerà a la seva vida, per recordar-li el nen que porta a dins. Jim Cummings serà l’encarregat de donar veu a Winnie the Pooh i l’elenc el completaran Hayley Atwell, en el paper d’Evelyn, la dona del protagonista; Bronte Carmichael, com a Madeline, la filla i, Mark Gatiss que serà Keith, el cap de Robin. Al tràiler es poden veure els entranyables personatges creats per A.A. Milne. El film està dirigit per Marc Foster i compta amb un guió d’Alex Ross i Alisson Schroeder.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents