Nous drames a Las Encinas

- Advertisement -

Recentment he manat veient com Netflix es va omplint de propostes destinades més a un públic juvenil i adolescent, però que no exclou la resta d’audiència. Espanya no va ser menys i de seguida va presentar la proposta de Élite una sèrie que de seguida va captivar el públic no només espanyol sinó d’arreu del món. Era només d’esperar, doncs, que de seguida es renovés per una segona temporada i ara ja ena per la tercera.

El divendres 13 és la data que en què tornarem a endinsar-nos a la vida dels estudiants de Las Encinas. Els nous episodis ens tornaran a ubicar en Polo (Álvaro Rico) a l’escola, no obstant això, la situació de tensió que genera la seva presència entre els alumnes només pot acabar amb una altra tragèdia. En aquesta temporada, els protagonistes de la sèrie s’enfrontaran als seus últims mesos a l’institut, una etapa de decisions que poden canviar el seu futur per sempre. Serem testimonis d’un viatge en què l’amor, el sexe i l’amistat estaran més presents que mai, però també hi tornarem a veure la gelosia, els secrets i la venjança que amenacen destruir unes vides que estan a punt de començar a aixecar el vol com a adults.

- Advertisement -

- Advertisement -

En el repartiment hi tornarem a veure Miguel Bernardeau (Guzmán), Danna Paola (Lu), Itzan Escamilla (Samuel), Arón Piper (Ander), Omar Ayuso (Omar), Ester Expósito (Carla), Mina El Hammani (Nadia), Álvaro Rico (Polo), Georgina Amorós (Cayetana), Claudia Salas (Rebeca), Jorge López (Valerio). I com a noves incorporacions hi trobarem Sergio Momo (Yeray) y Leïti Sène (Malik).

La setmana passada Netflix va fer públic l’esperadíssim tràiler d’aquesta nova temporada, la qual constarà de 8 episodis, i, fins divendres 13, ja podrem començar a fer boca.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents