Nicole Kidman busca el seu segon Oscar amb ‘Destroyer’

- Advertisement -

Estem acostumats a veure a Nicole Kidman sempre radiant, amb les millors gales i amb un gran somriure però en el seu pròxim film hi veurem una dona maltractada pel temps, l’exposició al sol i la falta d’hores de son. En el film Destroyer, de la cineasta Karyn Kusama, Nicole Kidman interpretarà a Erin Bell, una dona de mitjana edat, inspectora de policia de Los Ángeles, traumatitzada per un error del passat i la seva desastrosa relació amb la seva filla adolescent.

La pel·lícula estarà marcada per la potència i la força del paper de Kidman però també per la seva estructura narrativa, que recorda la del fenomen televisiu True Detective. En aquesta ocasió, també hi haurà salts temporals que ens permetran conèixer dues versions de la protagonista. Veurem com la història es desenvolupa en dues èpoques diferents, que deixaran al descobert dues transformacions radicals de l’actriu, en una es veurà un marcat deteriorament del personatge d’Erin en l’actualitat però en els flashbacks també es podrà veure una dona natural i despreocupada. Aquestes dues temporalitats permeten a Kidman mostrar un registre molt ampli d’emocions i situacions, que podrien conduir-la al seu segon Oscar. Sobre aquest paper, la cineasta Karyn Kusama explicava en una entrevista a Vanity Fair, que “sempre vam saber que el que volíem que es veiés era una veritable dona de mitjana edat amb un passat que es pugui veure en la seva cara” i afegia “el personatge de Kidman és molt tràgic però finalment heroic”.

- Advertisement -

Tal com hem dit, la protagonista haurà de fer front a un nou cas després de rebre un inquietant paquet, el qual l’obligarà a revisar un vell cas que va canviar la seva vida per sempre, la infiltració en una organització criminal liderada per un home capaç de manipular a tothom que el rodeja. El tràiler no deixarà a ningú indiferent.

- Advertisement -

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents