Netflix ens explica els misteris del sexe

- Advertisement -

Fa un temps va aparèixer per Netflix la franquícia Explained. Aquesta sèrie documental creada per l’empresa audiovisual Vox (res a veure amb Abascal i els seus Minions) narra amb capítols breus (15 minuts) i de manera concisa conceptes per tots coneguts però no per això interessants de desgranar.  Sectes, el futur de la carn, la bellesa o els multimilionaris són alguns dels capítols. Aquest producte va evolucionar cap a una sèrie temàtica que aprofundia en els misteris de la ment (pors, somnis, despressió) i que ara torna amb un tema que és garantia d’èxit: el sexe.

- Advertisement -

Sex explained (traduït al castellà com “en pocas palabras”) manté l’estructura dels seus predecessors d’episodis curts i divulgatius en aquest cas amb aspectes sobre la sexualitat analitzats amb rigor (malgrat la curta durada). La sèrie documental de 5 capítols és altament addictiva per la manera com explica aspectes quotidians (i molts cops tabús) com les fantasies sexual, els anticonceptius, el naixement o la fertilitat. Cada episodi combina explicacions científiques amb exemples i testimonis reals i ens fa entendre de manera planera aspectes derivats del sexe que ens pensàvem que sabíem però que ens adonem que potser no dominàvem tant. Els infogràfics i animacions que completen la masterclass són, a més, mot divertits i entenedors.

- Advertisement -

Sabíeu per exemple que existeix una pastilla anticonceptiva masculina? Coneixeu els factors que intervenen en l’atracció física cap a una altra persona? Sou conscients que per molt rares que siguin les teves fantasies sexuals són compartides per molta gent? Doncs tot això descobrim en aquesta sèrie que va molt bé per picar entre hores. La part més negativa és justament la durada… Està clar que en 15 minuts no pots entrar a fons en cap dels temes plantejats però sí et serveix per anar a dormir sabent 4 coses noves i poder tenir l’endemà una interessant conversa a la feina (o sorprendre la teva parella…).

Veredicte

Agradarà a: qualsevol persona curiosa

No agradarà a: qui pensi que les plataformes són només pous d’entreteniment buit i no vulguin aprendre coses mirant la TV.

Enganxòmetre: 8,5

Nota:8

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents