Neix una plataforma per la orientació profesional al sector audiovisual

- Advertisement -

Areavisual Project, empresa que gestiona les comunitats profesionals areavisual.comareavisual.org i areavisual.cat posa en marxa una plataforma d’orientació profesional encarada als oficis i les profesions del sector audiovisual. L’objectiu d’aquesta plataforma es facilitar la màxima informació  de més de vint oficis i profesions relacionades amb la pràctica audiovisual. A més, s’informa de diferents  tallers i cursos en línia. La finalitat és que tota aquesta informació pugui ser útil per aquells joves que vulguin estudiar disciplines vinculades al món audiovisual per profesionalitzar-se.

- Advertisement -

Podeu accedir a la plataforma a través d’aquest enllaç www.areavisual.com/formacion. En els pròxims mesos, Areavisual busca aliançes amb institucions formatives i empreses per generar unes Beques que faciliten l’accés a aquestes profesions.

- Advertisement -
Article anteriorDescobrint l’Arrowverse
Article següentPedanteria i cinema
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents