Neix el Confinafest (curts casolans contra el Covid-19)

- Advertisement -

Hi hem estat donant voltes… I pensem que tenim una bona idea per fer una mica més suportable la quarantena a casa. Bé, no amaguem que ens hem basat en una idea del Cinema Edison de Granollers i l’hem transformat per fer-la créixer a tot el territori…  Des d’El cinèfil hem decidit posar en marxa el Confinafest, un festival de curtmetratges domèstics rodats durant el confinament pel Coronavirus. El Confinafest té un objectiu triple.

  1. Servirà per matar el temps tot estimulant la nostra creativitat. S’hauran de crear històries, rodar-les i muntar-les. 
  2. Ajudarà als cinemes i/o festivals que ens ho demanin a remuntar la patacada d’aquests dies. Com? Tots els cinemes o festivals que ens ho demanin podran organitzar passis amb els millors curts de la seva població o territori. Esperem que s’esgotin les entrades… 
  3. Fomentarà l’ús del català en l’audiovisual.

Com podem participar?

La participació és molt fàcil i està a l’abast de tothom que tingui un telèfon mòbil o una càmera de vídeo. Això sí, han de ser històries. No volem vídeos verticals casolans de com feu fideus a la cassola o pentineu el vostre gat. Feu servir l’enginy i la imaginació! Creeu una trama com fan els autèntics guionistes i rodeu-la i munteu-la com fan els autèntics directors.

- Advertisement -

A continuació tenim les senzilles bases de participació:

- Advertisement -

Us recomanem que si l’arxiu és molt gran ens el feu arribar amb We tranfer que permet l’enviament d’arxius de manera gratuïta si el document pesa menys de 2GB. Més enllà de cinemes i festivals, si algun ajuntament que no té cinema al seu territori vol organitzar algun passi amb els clips del seu municipi també ens ho pot comunicar que estarem encantats de col·laborar. Les dades que heu d’enviar juntament amb el curt són les següents.

Amb els festivals al costat

De moment ja tenim la confirmació que 4 entitats se sumen a la iniciativa. Son el Terror Sabadell, que va haver de cancel·lar el certamen en mig de la crisi, el Sant Cugat Fantàstic, el festival dedicat a la comèdia Begur Film Fest i el Cineclub Vic. És només el principi. Esperem que la taca d’oli es faci més gran. Treu el cinèfil que portes dins!

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents