Natalie Portman és la reina del pop a ‘Vox Lux’

- Advertisement -

Després de l’èxit d’Annihilation, el film de ciència-ficció estrenat a Netflix, Natalie Portman torna a la gran pantalla per donar vida a Celeste, una estrella del pop. Vox Lux és el nou projecte del director Brady Corbet que es va estrenar al Festival de Cinema de Venècia i que també es va poder veure al Festival de Toronto. Fa poc es va publicar el primer avançament en forma de trailer on es pot veure la protagonista triomfant sobre l’escenari.

- Advertisement -

Vox Lux és un musical que presentarà diferents moments de la vida de la seva protagonista, els inicis de la seva carrera com a cantant i anys més tard, quan ja és una de les estrelles més cotitzades i s’ha de fer càrrec d’una filla i d’una carrera plena d’escàndols. La història s’iniciarà l’any 1999, moment en el qual coneixerem dues germanes adolescents Celeste i Eleanor, les quals van sobreviure a una violenta tragèdia. Les germanes componen una cançó sobre la seva experiència, convertint aquesta tragèdia en l’inici de les seves carreres com a artistes. Pel camí, les germanes es trobaran amb un mànager que les ajudarà a guanyar fama i fortuna. La segona part del film, s’ambientarà a l’any 2017, quan Celeste, ara amb 31 anys, s’ha d’enfrontar a un nou acte de violència que reclamarà la seva atenció.

- Advertisement -

En un principi estava previst que fos Rooney Mara qui donés vida a la protagonista però per problemes d’agenda va haver d’abandonar el projecte. Finalment, va ser Portman qui es va quedar amb el paper, que tot apunta que pot col·locar-la de nou a la carrera pels Oscar.

Natalie Portman estarà acompanyada per Raffey Cassidy, Stacy Martin i Jude Law, qui interpretarà al mànager. Encara no hi ha data d’estrena confirmada, tot i que, tot apunta que segurament serà als voltants de finals d’aquest any o principis del 2019, tenint en compte la temporada de premis.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents