Tribut a John William amb l’Orquestra Simfònica del Vallès

- Advertisement -

L’Orquestra Simfònica del Vallès ha decidit apostar fort pel compositor John Williams amb fins a 5 concerts de novembre a fins gener. Les jornades musicals estan dedicades íntegrament a la música d’un dels millors creadors de bandes sonores de la història on podrem escoltar les melodies de pel·lícules com Star Wars, Harry Potter, Jurassic Park, Tiburón, ET, La llista de Schindler i moltes més es podran escoltar fins a cinc vegades a Barcelona, Sabadell i Terrassa.

- Advertisement -

El director Rubén Gimeno es posa al capdavant de l’orquestra en tots els concerts. Després de passar durant el novembre pel Teatre La Faràndula de Sabadell i la Factoria Cultural de Terrassa el concert va formar part del cicle Nadal al Palau que l’OSV coprodueix juntament amb el Palau de la Música Catalana i que enguany celebra la segona edició. Podrem tornar a gaudir de la magnífica música del compositor nord-americà el diumenge 9 de gener en sessió matinal (12 h). 

- Advertisement -

A més, l’actor de doblatge, Salvador Vidal, posarà veu al guió de Jordi Cos per enllaçar cada peça musical. Escoltarem les pàgines musicals més celebrades de la història del cinema amenitzades per una de les veus més reconegudes responsable de doblar la veu original de Liam Nesson, Ed Harris, Mel Gibson, Sam Neil o Richard Dreyfuss, entre altres. Una temporada més, la Simfònica del Vallès farà visibles els actors més invisibles del cinema: la música i la veu del doblador.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents