Laika Films ens presenta Mr. Link

- Advertisement -

Laika Studios s’ha consolidat com un dels millors estudis d’animació, ja que s’ha encarregat de Coraline (2009), Paranorman (2012), The Boxtrolls (2014), Kubo and the Two Strings (2016) i ara arriba amb Missing Link. El film està dirigit per Chris Butler que ja s’havia encarregat juntament amb Sam Fell de Paranorman.

Sir Lionel Frost es considera a si mateix com el millor investigador de mites, monstres i llegendes del món. Aquests qualificatius han estat qüestionats pel seu cercle més proper, fet que l’anima a començar una investigació pel nord-est americà per tal de trobar la Baula Perduda, una misteriosa criatura meitat humana, meitat bestiola.

- Advertisement -

- Advertisement -

La nova pel·lícula d’animació en stop-motion compta amb les veus original de Hugh Jackman, Zoe Saldana, Zach Galifianakis, Emma Thompson, Timothy Olyphant, David Walliams, Stephen Fry i Matt Lucas, entre d’altres, mentre que a la versió doblada a l’espanyol compta amb figures com Arturo Valls, Brays Efe i Maggie Civantos, els quals presten veu al trio protagonista.

El film arriba a les pantalles el proper 7 de juny (amb diversos mesos de retard pel que fa a l’estrena americana i també es podrà gaudir en català. A continuació es pot veure el darrer tràiler de la producció que ens porta eOne Films:

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents