Mr. Bean es torna a posar a la pell de Johnny English

- Advertisement -

Johnny English tornarà a l’acció després de set anys gaudint de la jubilació a les muntanyes del Tibet. L’any 2011, English vivia la seva última aventura com a agent secret del Servei d’Intel·ligència britànic i després de fracassar decidia retirar-se per viure una vida de contemplació com a monjo. El pròxim 21 de setembre, Rowan Atkinson tornarà a ficar-se a la pell del personatge a Johnny English: de nuevo en acción.

- Advertisement -

Al capdavant d’aquesta tercera entrega hi haurà David Kerr, que fins ara ha estat involucrat més en projectes televisius que cinematogràfics, però comptarà amb el guió de Neal Purvis i Robert Wade, ambdós més que habituats a treballar en cinema i, concretament en films d’acció com Casino Royale o Quantum of Solace.

- Advertisement -

El personatge creat per Atkinson l’any 2003 haurà d’enfrontar-se a una nova missió, la més arriscada que ha viscut fins al moment. Haurà de capturar un hacker que després d’un ciberatac, ha fet públics els noms de tots els agents d’incògnit del país. Una situació que posa en perill a tots els membres del Servei d’Intel·ligència i que farà que Johnny English sigui la seva única esperança. En aquesta nova aventura, el principal enemic d’English seran les noves tecnologies que li plantejaran reptes d’allò més complicats.

Johnny English de nuevo en acción

Rowan Atkinson estarà acompanyat de nou per Ben Miller i s’incorporen a l’equip cares noves com la d’Emma Thompson, Olga Kurylenko i Jake Lacy, entre d’altres.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents