La XII Mostra de Cinema Àrab arriba a la Filmoteca

- Advertisement -

La Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya 2018 creix en la seva dotzena edició per oferir més dies de projeccions, més pel·lícules i més personalitats convidades. Seran un total de 10 dies, 14 llargmetratges i 5 cineastes que passaran del 8 al 18 de novembre per la Filmoteca de Catalunya.

- Advertisement -

Les projeccions més destacades que es  podran veure durant la mostra de Tot esperant les orenetes de Karim Mossaoui, Reines de Síria de Yasmin Fedda, Roses enverinades de Fawzi Saleh i el documental La Batalla d’Alger, una pel·lícula dins la història de Malek Bensmaïl, aquí podeu consultar la programació completa.

- Advertisement -

Les personalitats convidades d’aquesta edició provenen de diversos països àrabs: Palestina, Algèria, Egipte i Síria. D’aquest darrer país, convidat d’enguany de la Mostra, hi assistiran Ziad Kalthoum, director del multi-guardonat film Gust de ciment, la productora i directora Hala Alabdalla, que presentarà el documental La vida quotidiana d’un poble sirià i el llargmetratge La nit. Mohamed Jabaly, director d’Ambulància, Ali Al Adawy, programador cinematogràfic i escriptor egipci i Malek Bensmaïl, director de La batalla d’Alger, una pel·lícula dins la història, completen la llista de convidats d’aquest any.

- Advertisement -
Article anteriorBodyguard: qui protegeix a qui?
Article següentUn dia de rodatge
Xavier Sabatés
Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents