Sala Montjuïc: el cine a la fresca com a antídot

- Advertisement -

Enguany, i després d’una edició cancel·lada per culpa de la pandèmia, recuperem la Sala Montjuïc i, a més, es presenta com un remei per a tots els mals. Del 2 de juliol al 6 d’agost, els dilluns, dimecres i divendres Montjuïc es tornarà a convertir en una sala de cinema per gaudir a la fresca del millor setè art. En total seran setze nit de música en directa i cinema en un format una mica més íntim de com estem acostumats ja que l’aforament es veurà reduït al 50% per garantir un espai totalment segur.

- Advertisement -

Tal com ja ens té acostumats, Sala Montjuïc oferirà una programació força àmplia i diversa que combina èxits internacionals i clàssics contemporanis dels últims vint anys. Inaugurarà aquesta edició Amélie, la pel·lícula més votada pels seguidors de les xarxes de l’esdeveniment i que ja va inaugurar l’edició del 2003. Ara bé, també es podrà gaudir de les oscaritzades Nomadland (2020), Parásitos (2019), Joker (2019), Once upon a time in… Hollywood (2019) i Breakfast at Tiffany’s (1961).

- Advertisement -

Sala Montjuïc

De la mateixa manera, i un any més, Sala Montjuïc s’integra dins la programació del Festival Grec i projectarà quatre títols perquè ens permetin voltar pel món des de Barcelona. Cal destacar la projecció de Sentimental (2020), la darrera pel·lícula de Cesc Gay. La cloenda, i per anar mantenint les tradicions, serà una incògnita fins al dia de la projecció, però podeu estar atents a les xarxes socials de Sala Montjuïc perquè aniran llançant petites pistes.

Us convidem a consultar tota la programació al web de l’esdeveniment o a les seves xarxes socials.

- Advertisement -
Irene Solanich
Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents