‘Mític’ de Magí Garcia (‘Modgi’) arrasa

- Advertisement -

Ha acabat el mes de febrer i és hora de veure les estadístiques de cerca d’aquest mes. Quin son els gustos dels catalans a l’hora de buscar contingut audiovisual en català? Quina és la plataforma preferida dels catalans? Amb el resultat del contingut més cercat durant aquest mes podem intuir quines són les nostres preferències.

10 plataformes més cercades

AmazonPrimeVideo

 1. Prime Video 35%
 2. Netflix 16%
 3. Disney+ 9%
 4. FilminCAT 9%
 5. SX3 9%
 6. HBO Max 5%
 7. 3 a la carta 4%
 8. Movistar+ 4%
 9. Apple TV 2%
 10.  YouTube Movies 1%
- Advertisement -

Altres plataformes 4%
Plataformes d’altres televisions 2%

- Advertisement -

Les quatre principals plataformes continuen liderant el rànquing de les 10 plataformes més consultades al web desdelsofa.cat, però en el cas de Disney+ per una mica més de pistonada i FilminCAT i SX3 empaten amb la plataforma de Disney. Però, la plataforma que ha patit una baixada més forta és Netflix, els moviments que ha fet la plataforma durant el febrer també s’han notat al web, segurament això també ha ajudat a l’augment de públic de les plataformes FilminCAT i HBO Max. I per primera vegada YouTube Movies entra al rànquing, és la plataforma de lloguer i comprat de pel·lícules del popular web de vídeos.

TOP 5 Pel·lícules

Modgi_Magí García
Magí García (‘Modgi’)

 1. Mític: (magigarcia.com)
 2. Alcarràs: (Apple TV, FilminCAT, Google TV, iTunes, Movistar+, Prime Video i Rakuten TV)
 3. Dragon Ball Super: Broly: (Google TV, Prime Video i Rakuten TV)
 4. Anna: (Prime Video)
 5. Man to man (L’humanoide perdut): (Acontra+

Mític la no pel·lícula que lidera el rànquing de pel·lícules més cercades durant el mes de febrer. L’especial de comèdia de Magí Garcia, exguionista de Zona Franca, va entrar al TOP 5 el mes passat, però aquest no només s’ha mantingut, el lidera. Cal recordar que és el primer especial de comèdia disponible en català a internet. Mític lidera el rànquing de pel·lícules més buscades per davant d’Alcarràs i Bola de Drac.

TOP 5 Sèries

‘The Boys’.

 1. The boys (Prime Video)
 2. L’escurçó negre (FilimCAT)
 3. El món d’en Beakman (SX3)
 4. Haikyu! (SX3)
 5. Reyka (FilminCAT)

The Boys, la darrera sèrie Amazon Original doblada al català continua liderant el TOP 5 de sèries, seguit per un clàssic britànic com L’escurçó Negre i la gran novetat del mes a L’Hora Boomer del SX3, el mític programa de divulgació científica El món d’en Beakman. Com cada mes des de l’octubre, Haikyu! aguanta al TOP 5 i tanca el rànquing la primera sèrie doblada al català per una plataforma utilitzant la subvenció de la Generalitat, Reyka.

TOP 5 Gèneres

 1. Infantil
 2. Animació
 3. Anime
 4. Història
 5. Comèdia

Rànquing Versions

 1. VC 63,2 %
 2. VOSC 11,3 %
 3. Multilingüe 7,5 %
 4. VC-valencià 5,9%
 5. VC-balear 5,3%
 6. Aranès 4,9 %
 7. VOSC-VAL 1,3%
 8. 3D 0,4 %
 9. Sense Diàleg 0,1%

Rànquing Produccions

 1. Pel·lícules 57,1%
 2. Sèries 37,2 %
 3. Curts 4,0%
 4. Programes 1,7 %

Totes les dades estan adquirides de forma totalment anònima a través de les cerques del web desdelsofa.cat.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents