28è Miniput: trencant els tabús de la TV

- Advertisement -

El CCCB és un any més la seu del Miniput. El certamen és una mostra per apropar la televisió de qualitat i nous formats televisius als professionals, estudiants, investigadors i públic general de la televisió. Aquest any, la 28a edició del MINIPUT se celebra el dissabte 26 de novembre de 10 h a 21.30 h al Teatre del CCCB.

El futur de la TV

- Advertisement -

Un dels temes candents de l’edició 2022 és veure com la televisió pública segueix apostant per trencar tabús, estereotips i etiquetes, amb programes que reivindiquen un espai a l’audiovisual per les identitats LGTBIQ+ (Senior Prom o Suitcases by Belén), amb realities i sèries que posen el focus en persones amb diversitat funcional (A Special Summer, Sexy Hands o Six Degrees) i formats que trenquen tabús per parlar de temes que normalment son silenciats (Boys, Animalxs o Our Rainy Days).

- Advertisement -

També s’analitzaran programes innovadors que utilitzen nous formats per connectar amb el seu públic (Awesome Homework o Crazy for Views) i programes que criden la població a l’acció (Payday o Fish Bingo).

L’esdeveniment està organitzat conjuntament per la Universitat Autònoma de Barcelona, el Tecnocampus Mataró, la Universitat Pompeu Fabra, betevé, Televisió de Catalunya, Televisió Espanyola Catalunya i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Compta, també, amb el suport de la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, Catalunya Film Festivals i INPUT. La inscripció al Miniput és gratuïta i es pot fer a través del seu web. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents