Les millors sèries clàssiques de Netflix

- Advertisement -

Ens passa a tots. Netflix (o qualsevol plataforma, però en aquest article ens centrarem en Netflix) treu nova sèrie, o nova temporada d’una sèrie, ens la cruspim en dos dies (o menys) i se’ns queda una buidor extrema que cap altre contingut de la plataforma, creiem, és capaç d’omplir. És per això que seguim sempre buscant la millor sèrie…

Però sabíeu que, a banda de les sèries “marca de la casa” que han unflat les xifres de visionaments de la plataforma els últims anys, com Stranger Things, Squid Game, La Casa de Papel, The Crown, Sex Education, Dark o Bridgerton, al catàleg de Netflix també hi trobareu grans clàssics a recuperar o descobrir?

1. Breaking Bad (2008-2013)

- Advertisement -

- Advertisement -

És considerada per moltes persones com la millor sèrie de la història de la televisió. Per la trama, pels seus personatges (i les memorables actuacions de Bryan Cranston, Aaron Paul, Bob Odenkirk, Anna Gunn, Betsy Brandt, RJ Mitte, Dean Norris, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito i un llarg etcètera), per la intensitat, per poder presumir d’un bon final (no totes les bones sèries poden fer-ho) i, també, per ser una sèrie de 5 temporades, però que en cap moment fa sensació “d’estirar el xiclet”, ja m’enteneu… Si l’heu vista, segur que tard o d’hora l’acabareu revisionant. I si encara no l’heu vist, no sé encara per què no heu parat de llegir per començar a veure-la ara mateix!

Say my name

2. The Office (2005-2013)

Comèdia de culte, referent de l’humor incòmode i la ‘vergonya aliena’… L’adaptació americana de la ficció britànica homònima creada per Ricky Gervais és una d’aquelles sèries que s’han de veure, almenys, un cop a la vida. Si us diuen Michael Scott i no us ve res al cap, correu a veure les nou temporades d’una tirada!

‘The office’: oda a la vergonya aliena

3. Monty Python’s Flying Circus (1969-1974)

Parlar d’humor surrealista és parlar dels Monty Phyton. Segurament haureu vist alguna de les seves icòniques pel·lícules, però John Cleese, Michael Palin, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Gilliam i Terry Jones es van fer famosos gràcies a un programa de televisió (ja, no és ben bé una sèrie, però segur que de tant en tant busqueu capítols de comèdia d’una mitja hora de durada, requisits complets en aquest contingut que us proposem).

4. Seinfeld (1989-1998)

Possiblement, una de les millors sitcoms de la història (amb el permís de Friends, però aquesta no es troba al catàleg de Netflix). Creada per Larry David i Jerry Seinfeld, qui també n’és el protagonista, interpretant una versió fictícia de si mateix. Els mateixos creadors la definien com una sèrie sobre “gent parlant”, o fins i tot van arribar a vendre-la com “una sèrie que no parla de res”. Però, en realitat, parla de tot.

5. Gilmore Girls (2000-2007)

Al seu debut, fa ja més de 20 anys, la sèrie va rebre elogis pel seu tractament de temes familiars. Al 2016, Netflix va estrenar la minisèrie Gilmore Girls: A Year in the Life que seguia les protagonistes de la sèrie original, nou anys després.

- Advertisement -

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents