Tornen els homes de negre amb Chris Hemsworth

- Advertisement -

La trilogia original de Men in Black va ser realitzada per Barry Sonnenfeld. La companyia Sony no va quedar gaire contenta amb la recaptació de la tercera entrega i van valorar la possibilitat de realitzar un crossover amb 21 Jump Street, va apostar per realitzar una barreja spin-off i reboot que, si funciona, donaria pas a noves seqüeles. La direcció és a càrrec de F. Gary Gray, qui arriba a aquesta saga després de dirigir dos èxits a Straight Outta Compton (2015) i Fast and Furious 8 (2017).

Els Homes de Negre sempre han protegit la Terra dels extraterrestres. En aquesta nova aventura, s’enfrontaran a la major amenaça fins ara coneguda, ja que hi ha un talp a l’organització MIB. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica dels còmics de Lowell Cunningham.

- Advertisement -

- Advertisement -

Sony va publicar l’últim tràiler de Men in Black: Internacional, la darrera entrega de la popular franquícia que arriba a les pantalles aquest proper 14 de juny. Es tracta d’un spin-off que compta amb nous protagonistes, Chris Hemsworth (Thor o Bad Times at the El Royale) i Tessa Thompson (sèrie Westworld o Creed), els quals lideren el nou equip d’Homes de Negre, juntament amb veterans com Liam Neeson (Widows o The Commuter) i Emma Thompson (The Children Act o A walk in the Woods).

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents