Meg Ryan, estrella de luxe del 8è BCN Film Fest

- Advertisement -

L’actriu Meg Ryan és el principal reclam de 8è BCN Film Fest. L’actriu visitarà Barcelona per presentar What Happens Later (Lo que sucede después), una història d’amor escrita, dirigida i protagonitzada per ella mateixa al costat de David Duchovny (Expedient X, Californication). L’actriu torna al cinema després de vuit anys allunyada del cinema amb el segon projecte com a directora i amb un gènere que la va portar a l’èxit: la comèdia romàntica.

- Advertisement -

El Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi, que aquest any se celebra del 18 al 26 d’abril als Cinemes Verdi de Barcelona, ha presentat el cartell oficial de la 8a edició i les primeres pel·lícules confirmades de la programació.

Meg Ryan al BCN Film Fest, però molts més convidats

- Advertisement -

El director Vincent Pérez (Cartes de Berlín) presentarà The edge of the blade, una pel·lícula que barreja el drama històric i el cinema d’aventures, i que dirigeix i coescriu amb Karine Silla. També vindran a Barcelona els directors Eric Toledano i Olivier Nakache, responsables d’Intocable o C’est la Vie. Presentaran Un año difícil, comèdia escrita i dirigida per ells i que compta amb Pio Marmaï, Jonathan Cohen i Noémi Merlant, entre d’altres.

Des d’Itàlia, Paola Cortellesi dirigeix i protagonitza la comèdia dramàtica Siempre nos quedará mañana, la pel·lícula més taquillera dels darrers anys al seu país. Finalment, entre les visites confirmades fins ara, el festival comptarà novament amb la presència de Clara Lago, que presentarà Books and Drinks, juntament amb el director català Geoffrey Cowper (Berlín), director d’aquesta comèdia rodada a la República Dominicana.

Respecte a la programació, la directora del festival Conxita Casanovas apunta que “està sintonitzant amb el moment actual perquè hi ha molts temes que reflecteixen el despertar de les dones”. I afegeix, “un any més volem fer activisme cultural. El públic també podrà conèixer més a fons grans personatges de la història com Hammarskjold i accedir a la vida de grans dones com Maria Montessori o Joan Baez, o l’obra del pintor Anselm Kiefer en diàleg amb la càmera de Wim Wenders”.

Homenatge a Ozu

L’homenatge a Yasujirô Ozu, un dels directors més destacats de la història del cinema, centra el cartell d’enguany. La imatge central correspon a Setsuko Hara, l’actriu favorita d’Ozu, a la memorable “Primavera tardía” (Banshun, 1949), una de les pel·lícules més representatives de la carrera del cineasta japonès. El BCN FILM FEST pretén recordar i commemorar la figura d’Ozu, quan es compleix el 120è aniversari del seu naixement (12 de desembre de 1903).

BNC film fest 2024

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents