La febre de l’or s’introdueix a la gran pantalla

- Advertisement -

L’actor Matthew McConaughey és una persona molt camaleònica, tal com queda reflectit en els films Reign of Fire (2002) on sobreviu desfigurat per un futur post-apocalíptica, a Bernie (2011) on és un texà dels 90s, a Dallas Buyers Club (2013) on interpreta un homosexual amb SIDA mentre que a Magic Mike (2012) regenta un club per a dones, sense obviar el seu paper a The Wolf of Wall Street (2013) on està envoltat de llops disposats a tot per guanyar a la borsa. Els seus orígens van estar marcats pel seu físic, ja que gairebé tots els papers s’hi focalitzaven, però d’uns anys ençà ha madurat esdevenint un dels millors actors de l’actualitat.

A la propera pel·lícula sota el títol Gold, el guanyador de l’Òscar a millor actor, es fica a la pell de Kenny Wells, pel qual va haver de pujar 20kg, sumat a un malgirbat vestuari i una caracterització impressionant.

- Advertisement -

gold pel·lícula

- Advertisement -

L’elenc el complementen Bryce Dallas Howard (Jurassic World o Pete’s Dragon), Edgar Ramírez (Joy o The Girl on the Train), Toby Kebell (The Fantastic Four o A Monster Calls) i Rachel Taylor (sèrie Jessica Jones o Ghost Machine). A més, suposa el retorn a la direcció d’Stephen Gaghan desprès de l’estrena de Syriana l’any 2005 conformant el seu tercer film.

El film s’estrenarà el proper 17 de febrer a la gran pantalla.

https://www.youtube.com/watch?v=a1Fmys2Txtk

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents