‘Matar a Dios’: quan el Senyor no és misericordiós

- Advertisement -

L’argument és prou sucós i està clar que dóna per fer comèdia… El Carlos convida el seu pare i al seu germà a passar un agradable cap de setmana amb ell i la seva dona Ana en una aïllada casa enmig del bosc, quan irromp un nan barbut i esparracat que diu que és Déu… Fins aquí tot (més o menys correcte) però el cas és que Déu amenaça amb destruir a tota la humanitat al matí següent i ells han estat triats per escollir a les dues persones que es salvaran de l’extermini. Un bon merder, no?

- Advertisement -

Ara el destí de la humanitat recau en un depressiu, una dona que no pot tenir fills, un banyut i un avi amb problemes de cor que evidentment voldran estar al nou món. Això vol dir que n’hi ha dos que hauran de morir…Matar a Dios arribarà a les nostres pantalles passat l’estiu, concretament el dia 21 de setembre.

- Advertisement -

La pel·lícula va començar el seu recorregut a la 50a edició del Festival de Sitges on es va endur ni més ni menys que el premi del públic. Després de Sitges ha passat per diversos festival de prestigi del Gènere com el BIFFF de Brussel·les o el Fantaspoa al Brasil. El film està protagonitzada per Eduardo Antuña, Itziar Castro, Boris Ruiz, David Pareja i Emilio Gavira. Aquest projecte d’Alhena produccions està escrit i dirigit per Caye Casas i Albert Pintó, que debuten en la direcció de llargmetratge després de l’exitós curt NADA S.A.

El seu curt RIP també va guanyar el Premi al Millor Curt de la 50a edició del Festival de Sitges. Protagonitzat per Josep Maria Riera, Itziar Castro i Carme Sansa el curt gira al voltant d’un funeral on la vídua vol que tot surti a la perfecció ja que per a ella és molt important quedar bé amb els convidats

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents