Marvel i Netflix, una simbiosis perfecta

- Advertisement -

Marvel i Netflix van crear una simbiosis perfecta, amb la qual van ampliant l’univers dels superherois a través de sèries centrades en personatges de la companyia que arriben a la televisió en streaming. Una de les peculiaritats és que a totes les sèries van sorgint altres personatges, es van creuant i coincidint en temps i espai, d’aquesta manera els seguidors els van reconeixent i imaginant com serà la futura sèrie que els reunirà a tots: The Defenders.

L’any 2015, Daredevil va iniciar aquesta saga amb una primera temporada espectacular, seguida d’una segona, estrenada aquest any, que va deixar el llistó encara més alt i presentava un altre personatge que tindrà properament la seva pròpia sèrie: The Punisher. A més, van sortir acares conegudes als còmics com Elektra i el malvat The Hand. El protagonista de la sèrie és un advocat que viu al barri novaiorquès de Hell’s Kitchen, el qual va quedar cec en un accident que va incrementar la resta dels seus sentits, per això es va entrenar i de nit combat el crim sota el sobrenom de Daredevil.

- Advertisement -

- Advertisement -

La segona sèrie que van estrenar va ser Jessica Jones just a final del 2015. Parteix d’un tràgic final a la breu carrera com a superheroïna Jewel, aper això Jessica Jones decideix reconstruir la seva vida com a detectiu privat bregant amb casos que involucren a persones amb habilitats destacades a la ciutat de Nova York. Així la noia, acaba topant amb Luke Cage i neix una química important entre ells, ja que ella té una força sobrehumana també i té la capacitat de saltar molt alt (dóna la sensació que pot volar).

https://www.youtube.com/watch?v=R8WHgFnqxas

La propera producció que s’estrenarà serà Luke Cage, el proper 30 de setembre, un spin off de l’exitosa Jessica Jones. La trama situa a Luke Cage que a partir d’un experiment sabotejat acaba amb una força increïble i una pell indestructible; així acaba convertint-se en un fugitiu que busca reconstruir la seva vida a Harlem, però aviat s’enfrontarà a secrets del seu passat i una lluita al llarg de la seva ciutat.

https://www.youtube.com/watch?v=rLIdanH2_K4

L’any vinent arribaran dues estrenes més: Iron Fist i The Defenders:

A la sèrie d’Iron Fist, apareixerà Daniel Rand, un jove multimilionari monjo-budista que torna a Nova York, desprès d’estar uns anys perduts on ha après a dominar el kung-fu i la seva habilitat per a convocar l’increïble poder del puny de ferro. Amb el seu poder s’unirà a combatre la criminalitat de tota la ciutat. Aquesta serà la darrera producció que mostra l’origen d’un súperheroi.

La unió fa la força i així ho demostrarà la sèrie que reunirà a Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage i Iron Fist, un equip que anirà per la ciutat de Nova York cercant tots els malvats que hi hagi. Els personatges es trobaran a la producció sota el títol The Defenders, la qual cosa serà curiosa ja que tots els súperherois viuen a la mateixa ciutat i acaben tots amb el mal, però fins ara no han topat uns amb altres, han sentit parlat i, fins i tot, han compartit la mateixa doctora que els ha ajudat i curat; però hi haurà una gran amenaça i entre tots hauran de lluitat contra ella.

- Advertisement -

https://www.youtube.com/watch?v=RfwmV_vCOe8

Recentment, a la Comic Con de San Diego, s’ha confirmat la tercera temporada de Daredevil, que arribarà al 2018 junt amb la continuació de Jessica Jones. També es va presentar el primer teaser de The Defenders, així com el primer tràiler d’Iron Fist. Sembla ser que al servei streaming se li acumulen les estrenes, ja que la sèrie independent de The Punisher (spin off de Daredevil) probablement arribi desprès de les altres o a la tardor del 2018. Van aclarir que procuraran millorar els temps a les entregues de cada temporada, perquè l’espera no sigui tan llarga, assegurant cada any dues produccions, però mantenint la qualitat com a prioritat.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents