‘Mile 22’: terrorisme, violència i espies

- Advertisement -

En els últims cinc anys, Mark Wahlberg i Peter Berg han treballat junts en tres ocasions, a El único superviviente, Marea negra i Día de patriotas. Aquest any, tornen a coincidir a Mile 22, un film d’acció en el qual Wahlberg donarà vida al cap d’un grup de soldats d’elit, que treballa per a una organització anomenada Overwatch i que treballa per la CIA. La “tercera opció” quan la via diplomàtica i la militar no han funcionat. En aquesta ocasió, a diferència de les altres tres, es tracta d’una pel·lícula purament de ficció i no pas basada en fets reals.

Mile 22

- Advertisement -

Què hi trobarem a Mille 22? Acció. Molta acció. Sense concessions ni tabús. Si cal disparar a boca de canó la càmera no evita la imatge. També hi trobarem una trama d’espionatge barrejada amb coreografies d’arts marcials  (gràcies a Iko Uwais) i amb personatges amb fortes motxilles emocionals. Al primer tràiler del film, ja queda clar que es tracta d’un film purament d’acció, on les explosions, les armes, la violència i les persecucions estan a l’ordre del dia. No decebrà als amants de les emocions fortes.

- Advertisement -

Wahlberg i el seu equip hauran d’enfrontar-se a un grup d’assassins que volen acabar amb el testimoni clau que pot dir-los on hi ha el carregament de material radioactiu que ha desaparegut. El seu objectiu serà mantenir amb vida al testimoni i dur-lo fins a l’aeròdrom que està a 22 milles de distància del centre de la ciutat. En aquesta ocasió, Wahlberg estarà acompanyat de John Malkovich, Ronda Rousey, Iko Uwais i Lauren Cohan, entre altres.

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents