Marc Carreté explora la por amb ‘El espiritista’

- Advertisement -

El director santcugatenc Marc Carreté ja té en marxa la seva tercera pel·lícula. Aquest dijous 10 d’octubre, a la secció Coming Soon del Festival de Sitges, ha mostrat un primer tast d’El Espiritista que ha definit com una cinta de terror ambientada en una petita localitat rural del Berguedà a mitjan del segle passat. El primer teaser es va poder veure durant la presentació a Sitges i de moment el que tenim son algunes imatges que denoten que el terror serà, sens dubte, el protagonista de la cinta.

- Advertisement -

Aquesta també serà la tercera producció nascuda del segell especialitzat en cinema de gènere Creatures of the Dark, després de Framed (2017) i After the Lethargy (2018). Aquesta vegada, però ha buscat reforços a Patchouli Films que coproduirà el film. El guió i la direcció corren a càrrec del propi Carreté i el repartiment estarà encapçalat per Joan Frank Charansonnet que també en serà coproductor. En aquesta nova aventura de terror l’acompanyaran Marta Castellví, Lluís Marco i Sílvia Sabaté. Aquests dos últims ja van treballar anteriorment amb el director en el la seva òpera prima Asmodexia.

- Advertisement -

El mal s’amaga a tot arreu

Estem als anys 50. Un fotògraf espiritista (Joan Frank Charansonnet) arriba a una petita localitat rural per investigar la sobtada presència d’un ens maligne que, des de fa dies, turmenta a una família de feligresos, fent inútil qualsevol esforç del capellà (Lluís Marco) per allunyar-lo. Aquesta és la curta però suggerent sinopsi amb la que s’ha presentat el film. La pel·lícula es rodarà amb equip català i localitzacions reals repartides per la nostra geografia. Entre els debutants de l’equip s’hi troba Pau Carreté, realitzador de diversos videoclips i treballs publicitaris (i fill gran del director) que es farà càrrec de la direcció de fotografia del film.

Carreté explica que  vol tornar al concepte tradicional de la por passada per la gran pantalla. “Després de les corredisses, bosc a través, amb bèsties vingudes d’altres planetes, amb El Espiritista recupero un to més intimista i seriós per parlar de coses com el conflicte espiritual i les pors ancestrals a allò que creiem sentir però no podem veure. Al que hi pot haver a sota el llit, al fons del passadís o a darrera la porta.”

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents