Marató de terror al cinema Phenomena

- Advertisement -

Per tercer any consecutiu el cinema Phenomena presenta el seu propi Festival de cinema de terror anomenat Phantasma. Enguany se celebrarà del 2 al 5 de novembre a la seu ubicada al carrer Sant Antoni Maria Claret 168 a Barcelona. Durant aquests quatre dies es projectaran films de terror, des de clàssics fins a actuals. La programació d’aquest any inclourà homenatges especials i seguirà apostant per les petites joies del gènere que ja no es troben a cartellera.

El live action basat en el manga de terror, Tokyo Ghoul (Kentarô Hagiwara, 2017), donarà el tret de sortida al festival, que comptarà amb més de 20 pel·lícules entre les quals destaquen la projecció de Suspiria (Dario Argento, 1977) en 4K, Cromosoma 3 (David Cronenberg, 1979), Salem’s Lot (Tobe Hopper, 1979), The Funhouse (Tobe Hopper, 1981) o The Driller Killer (Abel Ferrara, 1979). A més, a la nit del dissabte hi haurà una marató sota el títol All Night Grindhouse Marathon que inclourà 3 clàssics i una projecció sorpresa. Per altra banda, diumenge començarà el dia amb nivell gràcies a la doble sessió de Monstres de la Universal. Tancarà l’esdeveniment la preestrena del film de terror Jigsaw (The Spierig Brothers, 2017), es tracta de la vuitena producció sobre el món gore de Saw.

- Advertisement -

PROGRAMACIÓ

- Advertisement -

Dijous 2 de novembre:

– Tokyo Ghoul – 22:30h – Sessió Inaugural

Divendres 3 de novembre:

– Lifeforce – 13:00h

– Cromosoma 3 – 15:25h

– Los creyentes – 17:20h

– Psicosis II – 19:35h

– El misterio de Salem’s Lot – 22:00h

- Advertisement -

Dissabte 4 de novembre:

– La serpiente y el arco iris – 13:00h

– El asesino del taladro – 15:00h

– La casa de los horrores – 17:00h

– Scanners – 19:10h

– Secuestradores de cuerpos (Body Snatchers) – 21:20h

All Night Grindhouse Marathon: Sabe que estás sola + Elvira + Demons 2 + Pel·lícula sorpresa – 23:15h

Diumenge 5 de novembre:

Programa doble Universal Monsters: Frankestein y el hombre lobo (4K) + El hombre invisible vuelve – 12:40h

– La novia del diablo – 16:10h

– Henry. Retrato de un asesino – 18:15h

– Suspiria (4K) – 20:00h

– Jigsaw – 22:15h – Cloenda

ENTRADES I ABONAMENTS

Les entrades ja es troben a la venta a la pàgina web del festival. El preus per a cada pel·lícula individual oscil·la entre els 6 o 7€, mentre que inauguració i cloenda costen 8€. Per altra banda la marató de dissabte surt a 10€ i la matinal de diumenge a 8€.

Pels fanàtics que vulguin fer-se maratons diàries poden fer-se amb abonaments per a cada dia. El pack de dijous (inauguració) + totes les pel·lícules de divendres costa 25€, el de dissabte sencer 26€, mentre que el de diumenge amb cloenda surt per 24€. Així que tot el festival es podria gaudir per 75€.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents