‘Mandibules’, Premi del Públic Virtual del Sitges 2020

- Advertisement -

El públic és sobirà! I quan hi ha programació online, el Premi del Públic Virtual té més sentit que mai. En aquesta 2a edició d’aquest guardó popular organitzat per El Cinèfil i el Festival de Sitges ha triomfat la comèdia francesa Mandibules de Quantin Dupiex. Les aventures de dos perdedors i una mosca gegant han convençut el públic que li ha atorgat una nota mitjana de 8,1. En segona posició ha quedat la pel·lícula que també ha triat el jurat oficial com a gran gunanyadora del 2020: Possessor Uncut. I també puja al podi la producció catalana (i en català) La vampira de Barcelona.

A continuació podeu consultar el rànquing amb les pel·lícules més ben valorades per l’audiència en xarxa del Festival de Sitges. A cada imatge hi veureu el percentatge de vots en estrelles que ha recollit cada film i a sota la valoració mitjana en una nota numèrica de l’1 al 10 per facilitar la comprensió.

- Advertisement -

- Advertisement -

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents