‘Sicília sense morts’: la sèrie de la màfia mallorquina

- Advertisement -

Cobdícia. Crim. Venjança. Corrupció. Mallorca no és un paradís del delicte, però si hem de fer cas a aquesta ficció, poc li falta. De fet, aquesta sèrie que es va presentar a l’Atlàntida Film Fest, es diu Sicília sense morts i comença quan el president de les Illes Balears rep a casa seva el cadàver d’una rata. Aquest fet insòlit desencadena una investigació periodística que descobrirà els amagats mecanismes del poder, la revenja per una antiga ofensa i els desitjos, virtuts, defectes i misèries de tot un seguit de personatges. A les arques del Govern ja no hi ha doblers, s’ha acabat el miracle de la multiplicació dels pans i els peixos en forma d’aeroports, hipòdroms, carreteres, metros, càterings o empreses funeràries. La ficció arriba en exclusiva a Filmin aquest 1 de novembre… La casualitat ha volgut que s’estreni ‘El Dia dels Morts’… O no?  

Del llibre a la TV

- Advertisement -

Aquesta producció de 8 episodis serà realitzada per Nova Produccions sota la direcció de Lluís Prieto amb un guió de Xavier Uriz i Toni-Lluís Reyes. La ficció és una adaptació del llibre homònim escrit per Guillem Frontera i publicat l’any 2015 i compta amb la participació de TV3, À Punt i Filmin. Lluís Prieto és també el director de la sèrie d’IB3 Treufoc i de Mòpies, la primera sèrie conjunta d’IB3, À Punt i TV3 que veurem aviat. 

‘Mòpies’: la 1a sèrie conjunta de les TV dels Països Catalans

- Advertisement -

Sicília sense morts és una sèrie d’intriga, suspens, investigació, amor, corrupció i venjança. Protagonitzada pels actors Fèlix Pons i Pep Tosar, Mar Fiol, Blai Llopis, Lluís Marquès, Xim Vidal, Alexandra Prokhorrova, Ruth Llopis, Álvaro Baguena, Àngels Bassas, Anatoly, Salvador Oliva, Carles Lecha, Santi Pons, Lara Martorell, Xisco Segura i Pedro Vitory, entre molts altres. Can Bordoy Grand House & Garden, ubicat al centre històric de Palma, l’Empresa Funerària Municipal (Bon Sosec i Son Valentí), entre altres llocs, serviran com a espais naturals on es durà a terme el rodatge de la sèrie. A més, també es gravaran escenes al Consolat de Mar, on el despatx del president, la sala del Consell de Govern o la sala de rodes de premsa es convertiran en plató pel rodatge.

- Advertisement -
JR Armadàs
Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat tres novel·les, diversos relats curts i ha estat editor d'Edicions Xandri durant 6 anys. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit una pel·lícula i sis curtmetratges i és el co-director del Sant Cugat Fantàstic i La setmana del Cinema en Català. També ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El Cinèfil'.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents