Nova versió de la llegenda del Rei Artur a Netflix

- Advertisement -

Un mite que no s’esgota… Cursed és la nova sèrie original  de Netflix que proposa un punt de vista totalment nou a la llegenda del Rei Artur, a través dels ulls de Niume, una adolescent amb un misteriós passat i un estrany poder que la fa estar destinada a convertir-se en la poderosa Dama del Llac. Després de la mort de la seva mare, es troba en companyia d’Artur, un jove mercenari que té la missió de trobar en Merlí i entregar una espasa ancestral. En el transcurs del seu viatge, Niume es convertirà en un símbol de valentia i rebel·lió contra els terrorífics Paladins Rojos i el Rei Uter.

- Advertisement -

Cursed pretén ser una història de transformació personal que tracta temes actuals amb un marc temporal diferent: la destrucció de la naturalesa, el terror religiós, les guerres sense sentit i la valentia davant l’impossible. La sèrie esta protagonitzada per Katherine Langford (13 Reasons Why) en el paper de Niume, Devon Terrell com a Artur, Gustaf Skarsgård dona vida a Merlí, Daniel Sharman al Monjo Ploraner i Sebastian Armesto com a Rei Uter Pendragon.

- Advertisement -

Cursed està basada en la novel·la gràfica del mateix nom escrita per Tom Wheeler i Frank Miller, que també són els creadors d’aquesta sèrie original de 10 episodis produïda per Alex Boden, juntament amb Leila Gerstein, Tom Wheeler i el popi Frank Miller, alhora també productors executius. L’estrena serà el pròxim 17 de juliol a la plataforma Netflix.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents