‘Machos Alfa’, l’abolició del patriarcat a Netflix

- Advertisement -

En plena crisi de la masculinitat, quatre amics ‘quarentons’ estan perdent el tron, els privilegis i la identitat. Anys enrere haurien estat mascles alfa al comandament de les seves relacions, la seva feina i la seva vida… però els ha tocat viure a l’era de la igualtat, en una societat amb noves regles que els copeja exposant el seu patetisme. Machos alfa arriba a Netflix el 30 de desembre per fer-nos riure i reflexionar abans d’acabar l’any.

Machos Alfa
‘Machos Alfa’, nova sèrie de Netflix Foto: Manuel Fiestas

‘Machos alfa’ o la desconstrucció de la masculinitat

- Advertisement -

Machos Alfa, la nova sèrie d’Alberto i Laura Caballero (La que se avecina, Aquí no hay quien viva i El pueblo) està produïda per Contubernio Films i arriba a Netflix el divendres 30 de desembre. La ficció està protagonitzada per Fernando Gil (La cinta de Álex), María Hervas (La Guarida), Raúl Tejón (Alma), Kira Miró (Servir y proteger), Gorka Otxoa (Pagafantas), Paula Gallego (Cuéntame), Fele Martínez (Tesis), Raquel Guerrero (Reyes de la noche) i Virginia Rodríguez (Esto no es una cita).

- Advertisement -

Després de l’èxit d’Aquí no hay quien viva, Laura i Alberto Caballero van crear Contubernio Films el 2012. L’objectiu és sumar a les tasques de creació la de producció dels seus formats. La productora és responsable de 6 temporades de La que se avecina i 3 temporades de El Pueblo. Està clar que la comèdia espanyola és el seu fort. Amb Machos alfa volen portar (a Netflix) un nou possible producte hilarant que els ampliï encara més l’experiència en humor ibèric.

MachosAlfa_2
Foto: Manuel Fiestas

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents