Virginia Vallejo ens presenta a Pablo Escobar

- Advertisement -

Durant els últims anys han aparegut diferents projectes, tan cinematogràfics com serièfils que s’han centrat en la figura de Pablo Escobar. No és d’estranyar que una personalitat i una vida com la del narcotraficant hagi generat tant d’interès i, en la darrera edició del Festival de Venècia es va presentar el darrer film que relata part de la vida d’Escobar.

loving pablo

- Advertisement -

Loving Pablo és una pel·lícula de Fernando León de Aranoa, encapçalada per Javier Bardem en el paper de Pablo Escobar i Penélope Cruz, interpretant la periodista Virginia Vallejo, amb qui va mantenir una relació sentimental des del 1983 fins al 1987. El projecte s’ha basat en el llibre de memòries publicat per la periodista Loving Pablo, Hating Escobar, punt de vista que s’ha escollit per explicar l’ascens al poder del narcotraficant, així com gran part de la seva vida fins a la seva mort.

- Advertisement -

La pel·lícula que arriba avui a la gran pantalla, va rebre crítiques força negatives en la seva prémier mundial. La majora coincidien en què el projecte no aporta res de nou a la història d’Escobar, i destacaven la caracterització física de Bardem que en alguns casos resultava fins i tot còmica, sobretot per la panxa postissa. També es va criticar molt el fet que s’utilitza l’anglès en gairebé tot el film, en lloc d’apostar per la llengua materna dels personatges. Tot i així, la pel·lícula va rebre dues nominacions als Premis Goya d’enguany, a millor actriu protagonista per Penélope Cruz i millor actor protagonista per Javier Bardem.

loving pablo

- Advertisement -
Luana Valls
Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents