‘Love me not’, el nou film de Lluís Miñarro

- Advertisement -

Lluís Miñarro torna a la direcció des que va presentar Stella Cadente (Estrella Fugaz) al 2014. El nou film porta per títol Love me not i tindrà l’estrena mundial al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam el proper 26 de gener. Formarà part de la secció Signatures, dedicada als treballs més recents d’autors destacats dins del panorama internacional, com Claire Denis o Jean-Luc Godard. No és la primera vegada que el cineasta participa al festival ja que anteriorment va competir en secció oficial amb Stella Cadente i va guanyar el premi principal, Tiger, amb Finisterrae (2011).

Es tracta d’un drama al·legòric que reviu el mite bíblic de Salomé i es divideix en dues fases. La primera té lloc al 2006 a l’Orient Mitjà en un destacament militar, mentre que la segona té lloc al present. El Yokanaan està confinat en una presó enmig del desert, entre barracons, considerat terrorista per a uns i profeta per a d’altres. Ens trobarem en un terreny on tindrà lloc la lluita per la raó, la seducció, l’erotisme i la violència.

- Advertisement -

- Advertisement -

La pel·lícula està protagonitzada per Ingrid García-Jonsson, Francesc Orella i Lola Dueñas, entre d’altres. El rodatge va començar a la localitat catalana de Cardona i, posteriorment, es va traslladar a Mèxic, primer al desert de Chihuahua i després a la capital. Va concloure el rodatge el 15 de juny i tot seguit va iniciar la fase de post-producció per poder estar llest per aquest any i iniciar el circuit de festivals, abans de l’estrena a les sales de cinema. Per tant, caldrà esperar per tenir una data oficial per veure-la a la cartellera.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents