Netflix ens deixa perduts a l’espai

- Advertisement -

És evident que la plataforma online no es deixa acoquinar davant res. Tot i que algunes de les seves produccions són criticades o la seva manera de treballar no és del gust de tothom, al final Netflix fa la seva i continua treballant en centenars que projectes que van veient la llum constantment i sorprenent als seus abonats, ja que sempre saben la manera de conquistar-los.

Potser un gènere que no acaben de trobar la fórmula de l’èxit és el de la ciència ficció, ja que les darreres estrenes no han tingut una bona crítica com s’esperava, com ha passat amb Mute de Duncan Jones o The Cloverfield Paradox, una space opera que prometia més del que va acabar oferint. Ara arriba el remake de la sèrie que va crear Irwin Allen (The Lost World o The Towering Inferno) al 1965, que va comptar amb 3 temporades i més de 80 episodis, Lost in Space.

- Advertisement -

- Advertisement -

El reboot agafarà com a base la sèrie original, però serà actualitzada en diversos aspectes. El to amigable i familiar deixarà pas a un estil més seriós i vibrant, com es deixa veure en el disseny del robot que acompanya als Robinson. El showrunner de la sèrie, Zack Estrin (Prison Brake, The River), promet una aventura més seguint l’estela de Jurassic Park, però sense trair l’ànima de la saga original. Caldrà esperar al proper 13 d’abril per veure si aquest referent tant ambiciós no acaba tornant-se en contra.

La premissa de la sèrie és que centenars de famílies són escollides per a una missió de colonització nous planetes, però que acaba en fallida. Els Robinson és una d’elles que per un accident acaben perduts a un planeta molt semblant a la Terra, on hauran de lluitar per a sobreviure, ja que estan totalment sols i aïllats.

Els protagonistes són Toby Stephens com a John Robinson, Molly Parket que dona vida a Maureen Robinson, Ignacio Serricchio que es fica a la pell d’en Don West, Taylor Russel en la de Judy Robinson, Mina Sundwall és Penny Robinson, Maxwell Jenkins assumeix la identitat de Will Robinson i, per últim, Parker Posey com a Dra. Smith. Mentre que la direcció recau sobre l’equip conformat per Tim Southam, Deborah Chow, Alice Troughton i Neil Marshall. Comptarà amb 10 episodis de 60 minuts de duració aproximats cadascun. 

El tràiler proposa sensacions èpiques, espectaculars i emocionants. A més la companyia està venent el producte com una mescla entre E.T i Jurassic Park, però per aquestes imatges encara no es pot confirmar si serà així. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents