La sèrie arribarà a la plataforma streaming el proper 11 de juny

‘Loki’: el Déu de les mentides arriba a Disney+

- Advertisement -

El desaparegut escriptor i editor de còmics, a més de productor i, ocasionalment, actor, Stan Lee, va ser el creador de la gran majoria de personatges icònics del món del còmic de la casa Marvel. Loki, va ser un d’ells. Va aparèixer el 1949 al número 6 de Venus, un còmic basat en la deessa del mateix nom i en què Loki era un dels déus que es trobaven exiliats a l’inframón. Loki és un Déu pertanyent a la mitologia nòrdica, Príncep d’Asgard, fill d’Odín, legítim rei de Jötunheim i Déu de les mentides. El germanastre de Thor no és un personatge qualsevol dins de l’Univers Marvel, de fet, està considerat per a molts com un dels millors malvats del món del còmic en general.

- Advertisement -

Als films que s’han desenvolupat dins l’UCM va tenir molt bona acollida entre els seguidors i la seva mort no va ser del tot acceptada. Però a la darrera pel·lícula on va aparèixer, Avengers: Endgame, va aconseguir de nou el Teseract i va desaparèixer, ja que serveix per a viatjar en l’espai, però també en el temps. Aquest fet va donar opcions al fet que molts dels esdeveniments que es coneixien poguessin canviar, és a dir, va obrir pas a un nou multivers. Així Disney+ pot treure profit del personatge amb una nova sèrie en la qual és el protagonista i que s’estrena aquest 9 de juny.  

- Advertisement -

Malifetes a dojo

Hi ha molt a descobrir… Es desconeix què farà Loki i quins altres personatges apareixeran a la sèrie. El que sí que se sap és que Loki es troba a l’any 1975 per una imatge filtrada en què al fons apareix un cinema on s’està projectant el film Jaws (1975). Per altra banda els tràilers presenten el personatge viatjant a un univers alternatiu on es trobarà amb la Time Variance Authority (TVA), una organització encarregada de controlar el temps i l’espai. Loki, després de la seva fugida, és capturat de nou per TVA i tot sembla indicar que se centrarà en la nova fuga d’aquesta organització.

El que és una incògnita és què farà Loki i com afectarà a la història de la humanitat, com també quins altres personatges coneguts podran sortir de sorpresa, ja que es comenta que hi podria haver Chris Evans com a Captain America, pel fet que va viatjar en el temps per tornar les gemmes als llocs on havien estat robades. El que sí que s’ha confirmat és que la sèrie estarà directament relacionada amb Thor: Love and Thunder que, a la vegada, comptarà amb personatges de Guardians of the Galaxy. Una giragonsa més en l’extens univers Marvel que continua desenvolupant-se al cinema i ara també a la TV. 

L’actor Tom Hiddleston (Kong: Skull Island o High Rise) es ficarà de nou sota la seva pell, fins al moment ha interpretat el protagonista en 6 ocasions. A l’elenc també s’hi incorporen Owen Wilson (Wonder o Midnight in Paris), Cailey Fleming (Peppermint o Desolation), Gugu Mbatha-Raw (Beauty and the Beast o A Wrinkle in Time), Sophia Di Martino (Yesterday o The Darkest Universe) i Richard E. Grant (Star Wars: The Rise of Skywalker o Logan). El creador i showrunner principal és Michael Waldron, un dels guionistes de la sèrie Rick and Morty, el qual compartirà direcció amb Kate Herron (sèries Sex Education o Daybreak). 

L’acord que va signar Waldron amb la companyia podria no limitar-se a una sola història i podria complementar-se amb una segona temporada, tot i que encara no s’ha anunciat oficialment. La primera temporada de la ficció que formarà part de la Fase 4 de l’UCM està formada per 6 capítols i s’estranarà un capítol per setmana, tal com està fent fins ara amb The Falcon and the Winter Soldier i com va fer abans amb WandaVision.

Per saber-ne més sobre les sèries de Marvel a Disney +

‘WandaVision’: un simulacre

Qui serà el nou Capi?

- Advertisement -

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents